Rustat för Höst


Fixade till en liten grupp med ljus. Jag har gjort alla själv utom det höga bruna som fyndades på IKEA för en evighet sedan. Mycket mer ekonomiskt att göra sina egna ljus av överblivna stumpar, jag får alla Saras också så att det ska bli ordentliga ljus. Det rektangulära skapades i en kattmats-kartong :D
Det ser i alla fall MYSIGT ut nu!

Crazy

Har så mycket att göra i skolan just nu, jag bli galen. Det är så mycket att jag inte vet vart jag ska börja = jag är en flummboll som bara lullar runt och halvstädar en massa medan mina monster stökar ner. GAH! 

Froburgh

I helgen var jag med Joakim i Froburgh, som ligger i Tyskland, där han tävlade lite. Han var duktig och slutade tvåa :D På hemvägen krånglade bussen massor så vi fick stå på autobahn och vifta med lampor för att inte bli överkörda medan Joakims pappa och Markus fixade bussen. Men vi kom hem till slut i alla fall, jag var i Ljungby 09.20, jag var galet trött hela dagen!


Ett gott skratt

Pappa skickade denna nyss till mig, helt fantastiskt roligt!


Dagens händelse: Min brödrost började brinna = Jag skrek och katterna tittade på.
Snart ska jag kila upp till Morfar och lämna lite saker och se till så att han har det bra.

Filmer på missarna

Här kommer lite filmer på mina änglar. Jag kan inte låta bli att filma när de håller på och sötar sig.










Så stor lilla Skrållisen har blivit jämfört med när hon låg i Farmors knä och snörvlade.

__

Igår var Oscar här, riktigt trevligt! Satt och snackade goja i tre timmar och åt chaokladbollar och muffins. Så nu är jag sugen på att åka till Göteborg och kolla läger på Chalmers, de verkar ha riktigt skoj där. Ljungby är inte riktigt i samma klass :)
Idag har jag varit i Markaryd och fårr rabarber och hämtat Morfars bil, mamma och pappa kom hir till Ljungby och kollade på missarna också.
Nu ska jag fortsätta att glo på tv.


Låt mig presentera:



Skrållan och Atta!
Atta har bott hos mitt ett tag nu och jag känner att det är dags att göra det offeciellt, just nu ligger Skrållan här hos mig i soffan och halvsover och Atta ligger i fotändan av sängen och gosar.


Rött hår?

Jag har funderat på vad jag egentligen ska göra med mitt hår och jag har ju varit sugen på att skaffa mig rött hår igen ganska länge nu, men vågar jag verkligen? Visst att jag har någorlunda koll på att jag passar i det och nu framåt hösten blir man ju lite sugen på att förnya sig. Jag kanske ska satsa på det i alla fall, men det måste bli exakt den nyansen jag vill ha det. Denna tycker jag är riktigt fin:

Fast den skulle kanske vara lite, lite mörkare så att det ser mer mystiskt, mysigt, gosigt ut. Låter kanske lite knepigt. Eller vad säger ni? I'm stuck in the middle..

_____
Annars har jag spenderat min dag i skolan, har arbetat med SQL hela dagen så hjärnan är segare än extra seg sirap just nu. Imorgon blir det tillbaka till skolan för att göra klart de sista två frågorna i SQL och sedan ska jag skriva min reflektion från LEGOLAS som vi gjorde förra veckan, måste verkligen skriva den imorgon, jag kommer inte ha så mycket tid annars till det. Jobbig dag idag, antagligen en jobbig dag imorgon.


Då var det avklarat

Idag har Sverige en ny mästare i roadracing, 250GP. Och denna mästare är såklart min underbara pojkvän! Grattis till dig Joakim.

Svensk Mästare 2009 står det på den finfina tröjan som Markus har fixat fram, det blev också lite skumpa drucket ur pokalen. Imorgon är det sista SM-racet, men Joakim har tillräckligt med poäng för att vinna hur det än går. Nu ska jag gå och hjälpa till med meckningen.

Gelleråsen

Nu sitter jag här i Joakims buss och har precis skrivit klart refereringen till LEGOLAS-rapporten. Råkade läsa lite i Rollmedvetet Ledarskap boken, den var inte riktigt så dötrist som jag trodde att den skulle vara. Jag blev rentav lite nyfiken, visst sidorna i boken har en lite trist gräddgul färg men jag ska nog överleva. Jag tog inte med mig några andra skolböcker med mig upp, lite dumt av mig känner jag nu i efterhand, men det är ju ingenting jag kan påverka nu.

Här är ganska kallt (enligt mig) och jag har inte med mig några leggins som jag kan ha under jeansen ikväll så jag kommer nog att sitta här i bussen och mygla när kylan kryper sig på. Ett av mina små mål här i helgen är att läsa ut En hjärtformad ask, riktigt bra bok men den är också ganska läskig. Vågar inte läsa den när jag är själv, haha, lite mesig är jag minsann.

Nej nu ska jag gå ut och se vad alla håller på med.


Snart blir det kyla

Snart ska jag kila bort till puben och guida Viktor och Samuel inför pubkvällen, helt fantastiskt att de faktiskt vill stå helt frivilligt. De är änglar för att de gör det! Tack, tack, tack och tack igen! Sedan ska jag hem igen och laga lite mat, eller jag får se ifall jag hinner förhoppningsvis så gör jag det. Och efter det så kommer Markus och hämtar upp mig så åker vi vidare till Karlskoga och kylan där uppe. Mellan allt detta måste jag skriva ihop referensen som jag har letat upp till LEGOLAS-simulerings-sammanfattningen som vi gjorde igår. Så just nu känner jag mig såhär:


Det ska i alla fall bli mys att få somna brevid Joakim ikväll.


Tugga, tugga, tugga

Skrållan gillar att tugga på mig. Missen höll också på att välta en vas med nejlikor över sig, inte bra. Tack och lov så han den inte falla över henne! Fick nästan en hjärtattack!

Idag gick jag in på Djurmagazinet (eller vad det nu heter) här i Ljungby för att köpa en katt-toa med lucka och väggar så att jag slipper kattsand i hela lägenheten, men blev det så att jag köpte en låda? Nej, såklart inte. Det var ju bara förra veckan som den kostade 149:- denna veckan kostar den 249:- och det kommer den att göra några månader till. Jag blir GALEN! Men jag får väl vada runt här hemma i kattsand upp till anklarna, varför bara inte hälla ut kattsand i hela lägenheten? Det kan ju vara en bra idé, jag slipper ju städa. Ska fundera på detta :D

Imorgon eller på fredag bär det av till Gelleråsen för sista SM tävlingen i roadracing för Joakim, kommer bli skoj! Förhoppningsvis så vinner han, men huvudsaken är ju såklart att vi har kul (en sån klyscha).

Måste väl avsluta med ett citat eftersom det nyss var ICA-reklam. :)
- "Nemen inte ska tant behöva äta kattmat heller!"


Min älskade lilla Skrålla

Jag har hittat två filmer som beskriver min lilla bebis Skrålla. Den när man sover är till och med väldigt likt Skrållisen, sötnosen.



 Sött!


Min födelsedag

I lördags fyllde jag år och det firades med förfest och sedan utgång, riktigt skoj var det! Jag och Sara ägnade ca en timme åt att göra partyhattar eftersom Willys inte hade några och Maxi hade bara med bratz eller racerbilar. Skoj som attan hade vi i alla fall :D


1,5 och skolstart

Idag hade vi första föreläsningen för år 2 - Organisation, ledarskap och kulturella perspektiv, det kommer nog att bli kul. Det vart riktigt skoj att få träffa Jossa igen, det var ju ett tag sedan man snackade bajs och getter :)

Dessutom är det 1½ år sedan jag och Joakim blev tillsammans, det kommer inte att firas eftersom han är i Trollhättan/Lidköping.

Skrållis är helt galen och hoppar runt..


RSS 2.0