Lidköping

Igår var jag och Joakim som sagt och kollade på lägenheter i Lidköping, 7 stycken blev det som vi spanade in och en av dessa kändes perfekt. Så det blev att vi tackade ja till en trea på 81 kvm i Margretelund som känns mer som ett hus än en lägenhet. Vi kommer att måla om lite för att få den att falla oss i smaken helt, åh så mycket planer vi har. Det värsta är att vi är så uppspelta och vill så gärna ha den, och vi får inte svar förrän tidigast på onsdag! Hoppas hoppas hoppas att vi får den. Vi kommer att bli så galet deppiga om det inte blir som vi vill.

Yeyy

Nu har jag skrivit klart min rapport som ska lämnas in imorgon klockan 12, men jag har redan skickat in min :) Det är så skönt att ha den ut världen nu (hoppas jag). Imorgon ska jag och Joakim åka till Lidköping och kolla på lägenheter, det kommer verkligen bli full fart! Nu ska jag åka upp till Joakim igen, jag är nämnligen hos Mamma och Pappa. Åh, har shoppat lite skojjsiga saker idag med, tre finfina fynd! :D

Snuttisött

Hihi, det kunde varit Atta :D


Mwoahahaaa

Gissa vad jag ska göra idag :)

Lite impulsiv får man minsann vara tycker jag!


Flumma runt

Jag är söt, det säger min Mamma! (hoppas jag)


Jag ska gå till affären och handla saker till min .. ehum .. Paj? Megamuffin? Bakelse? Ja vi får se vad det blir.
Måste skriva klart mitt personliga brev också. Minilite kvar :)


Slöisen Emilia

Jag är en riktigt slöis, vaknade 10 men låg kvar i sängen till halv 12. Katastrof med alla roliga tv-kanaler, bröllopsklänningar, matprogram, hur man ska klä sig, mer mat, bakelser och lite mer skoj. Jag kan ju inte sluta kolla, det borde inte vara lagligt med så mycket skojjiga program, det västa är att många är samtidigt. GAH!

Nej fy på mig, idag ska jag plocka iordning lite här så att jag slipper göra det imorgon. Planen är att åka till Halmstad på onsdag, ska bli så skönt med lite civilisation, hihi. Kanske ska baka lite bullar idag med, eller kanske smulpaj åh eller muffins, okej jag ska nog baka någonting idag. Det kan behövas till morgondagen. Grattis till Ronja, Vahid och Ante som är i samma grupp som mig, det kanske blir så att jag tar med lite fika ;) (Om inte jag och Sara äter upp allt ikväll, det är inte helt omöjligt)


Tystnad igen

Nu är det ganska tyst och ensamt här igen, Jox åkte för ett bra tag sedan. Bara jag och lilla Atta hemma nu, lugnt men alldeles för tyst. Jag saknar min Joakim!

Jag ska försöka skriva lite på mitt personliga brev nu, det ska ju vara klart till imorgon. Tur att jag är inne på sista rycket! Är sjukt nervös inför nästa termin..


Lär dig livets svåra gåta..

Gissa vem som snart kommer hit och vem som inte gör det som borde göras.. :)

Tillbaka till högstadiet

När jag gick i åttan eller nian så hade vi ett projekt i bild då vi skulle komma på framtidens hus. Jag och min kompis Johanna gjorde ett ganska kasst arbete om att alla husen skulle ligga i vattnet. Resten av klassen tyckte att vi missade en del saker, som hur man skulle åka och handla och liknande. Men detta har visst löst sig i alla fall, hihi. Tyckte att dessa hus påminde så mycket om det arbetet bortsett från att vårt hus var runt och rosa :D
Kanske man skulle ha blivit arkitekt istället? Nee, tror inte det va. Nu är jag bara en informationsnörd med inredningsdrömmar istället, och det är inte illa. :)


Recention på kastanjerna

Nja, jag kan ju inte säga att rostade kastanjer är min nya favorit. Det smakade som popcorn och jag är inte ett stort fan av popcorn. Nej, det var inget att hänga i granen, eller tjaa.. Varför inte, kastanjerna gör sig nog bättre i granen än i min mun.


Kan tiden inte gå snabbare?

Som jag längtar till helgen när Joakim kommer hit. Två (!) veckor sedan jag såg honom, jag vet att det inte är länge men det känns som en evighet.

Jag har rostat kastanjer, det ska bli spännande att smaka sen. Dessutom har jag har fixat citronsmör till dem också. Tänk om det är jätteäckligt, har ju aldrig ätit det innan.


Upp till bevis..


Poop

Så irriterad jag blir, varför kommer det inte upp en underbar, billig och perfekt lägenhet till salu i Lidköping? Jag har ringt lite mäklare idag, utan lycka dock. Får ta och leta vidare i lägenhetsdjungeln. Hoppas att vi hittar en superfin snart :D


Förändring

Nu blev det en ny design igen, jag vill bara förändra hela tiden, det är så tråkigt att ha likadant i flera månader. Nej, upp med tummen för förädring. Nu kan jag ju dessutom ha mycket bredare bilder, wiie!

Idag har jag och Sara varit nere i den enorma staden med det stora utbudet (GAH). Jag införskaffade i alla fall två par trosor, ett par snygga kostymbyxor och en tröja för 189:- det tycker jag är ett riktigt kap! Lite fika blev det också, mums. Resterande delen av kvällen ska nog ägnas i sängen med En shopaholic i New York, hihi, den boken är så kul.


Saknad

Idag stoppade jag näsan i filten som du låg på och drog in ett djupt andetag, men den luktar inte som dig längre.
Jag vill inte att du ska vara borta.

Parthey

Nu ska jag gå över till Sara och locka mitt hår, sedan blir det vidare till Ljungbergska för att förfesta inför examensfesten. Massor med fest ikväll :)

I väntan på Atta

Nu sitter jag här och väntar på min lilla Atta med mitt stora glas med te. Så mysigt det ska bli att få hem henne igen!



Såhär söt var hon när jag badade henne innan jul.
Min blöta lilla misse. ♥

Haha!


HAHAHAHA! Jag har så sjukt bra humor!


Att sukta efter

Just nu sitter jag och suktar efter dessa fem underbara kreationer.. Åh vad jag vill ha pengar, massor med pengar!

Middag



Gotteligottgott.

Inredningstankar


Varför?

Hur kommer det sig att Ljungby är så deprimerande? Den är en himla tur att dett finns såpass många underbara människor i min närhet här. Fast det är fortfarande inte ett gyllene ställe där allt är fantastiskt och sockersött. Nej, Ljungby skulle jag aldrig bo i frivilligt ifall inte informationslogistik fanns här. Punkt slut med den saken.








Saknar lilla Atta. Imorgon kommer hon hem igen :D


En dag i Ljungby

Idag har jag pluggat lite, imorgon ska vi ha presentation för partnerföretagsuppgiften i Affärsutveckling. Jag mailade den till vår handledare igår och han tyckte att den var "mycket intressant läsning." Wiie! Så nu ska den bara redovisas också. Jag har dessutom skrivit en del på den andra rapporten som ska lämnas in på torsdag, vill bara bli av med det nu!

Gick en sväng till skolan och pratade med Jonas om mitt personliga brev, han tyckte att det var jättebra och att jag är precis på rätt väg. Det känns mycket bättre nu! :D

Inte alls lika mycket snö här i Ljungby som i Gällö.. Blä! Allt är mycket gråare här, fast det är det ju alltid! Ljungby borde vara världskänt för sitt gråa väder.



Har dessutom plockat undan allt julpynt, så nu står min fyrkantiga glaslampa från IKEA och lyser i fönstret (som jag för övrigt tror att jag har stulit från Mamma, hihi) Kvällens middag blev tacopaj, upptäckte dock att min burk med jalapeños var möglig (jalapeñosarna alltså, inte burken), uuurk, så middagen blev grovt försenad. Tack och lov att jag har Sara, hon var kvar i skolan så hon handlade nya åt mig ♥


Längtar tillbaka

Jag vill tillbaka till norr. Det är inte alls lika mysigt, skönt och avslappnande att vara tillbaka i Ljungby. Jag är tillbaka i pluggandet och det är inte så att jag är helt överlycklig. Köpte en inredningstidning igår och sitter och drömmer mig iväg till en annan plats. Tomt i lägenheten är det också. Atta kommer inte hem igen förrän på torsdag kväll, allt är så tyst och ensamt utan henne här.

Saknar min Joakim också, när jag har varit så nära honom en period så känns det så tomt när man är infrån varann igen. Jag kommer verkligen inte att må dåligt ifall det blir så att vi skulle bo ihop, tvärt om.

Attisen

Saknar min lilla Atta.




- Skrålli

Sista kvällen

Usch, nu är det sista kvällen här uppe i norr, det är inte alls kul! Varken jag eller Joakim vill åka hem imorgon, det känns som om vi precis kom hit. Just nu håller vi på att packa och plocka allt som vi har spritt ut runtomkring i huset. Enda fördelen med att åka söderut är att vi ska kolla på en lägenhet och att det är varmare, bara det inte är plusgrader så överlever jag. Jag vill ha snö lite till. Wiie!

Idag har det varit mellan 30-32 minus, det har varit kallt. Dock har jag märkt att man vänjer sig ganska väl, idag när vi var inne i verkstaden så tyckte vi att det vart riktigt varmt där inne och började knäppa upp jackan lite och tog av mig vantarna, sedan kollade vi på termometern, +7 grader var det där inne. Och det ansåg jag som varmt, haha! Festligt :)

Nu ropar Joakim på mig = jag måste fortsätta att packa. Blääää!

Ett försök till att plugga

Nu sitter jag här i soffan och försöker plugga, det är inte lätt kan jag säga. Det finns så många störande moment!

Klockan 13 ska jag ringa till två personer i Lidköping, de har en lägenhet som jag och Joakim har anmält oss intresserade av. Måste bara se ifall vi kan komma och kolla på den på lördag, annars blir det lite jobbigt. Hoppas hoppas, spännande är det nu.

Känner mig som en slapp slöfock nu, usch!

Myskläder i snön

Idag har jag tillbringat hela dagen i myskläder, dock fick jag spä på min outfit med tjockjacka, tjockbyxor, tjockskor, halsduk, två par vantar och en hjälm eftersom jag och Joakim har varit ute och kört skoter större delen av dagen. Vi körde bort till hans mormor och sa hej, sen höll det på att bli mörkt och det finns inget lyse på den gamla skruttskotern (tro dock inte att den är jätteslö för det) så vi började bege oss hem. Lyckades köra fast två gånger, haha. Joxi blidde lite sur ett tag, men vi överlevde. Jag ska försöka tvinga ut min lilla pojkvän imorgon igen, får se hur det går, SMHI har visst sagt att det ska bli -19 imorgon och Jox vill inte ut och köra när det är så kallt. Men underskatta inte mina förmågor till övertalning :D

En varm dag i norr

Idag har det varit varmt, bara -2,5 vilket betyder att jag och Joakim har varit ute och kört snöskoter. Wiie så skoj det är! Fast Joxi lyckades kasta av mig tre gånger i snön, landade mjukt så det är ingen fara :D När vi åkte över isarna så råkade det vara dubbelis = blött (för skotern alltså, inte för oss). Så nu hoppas jag på lika bra väder imorgon så att vi kan åka ut då med.

Det är så fint här uppe, jag vill inte åka ner till all slask, regn och gråväder! Trivs så bra här i den fluffiga snön där det är kallt istället för blött.



Ikväll ska vi kanske in till Östersund och kolla på bio, det blir nog Avatar. Ska bara kolla upp så att vi får plats i salongen. Mys mys.

RSS 2.0