Aiya Napa

Livet leker har nere i Ayia Napa, Cupern. Jag och Michelle har dodat en och en halv vecka har nere i solen nu. Det ar ca 35 grader i skuggan varje dag och vi kokar nastan. Air condition kostar 6 euro om dagen sa det har vi inte rad med.

Dagarna praglas av sol, bad, slapphet, kackerlackor och katter som smuger sig in under sangen. Men vi overlever.. Igar var det en kackernacka som borjade flyga i vart rum, vi fick bitchflipp och skrek som galningar, den jagade namnligen Michelle. Haha! Det maste ha sett superfestligt ut.

Ikvall ska vi till Grabbarna Grus och festa loss lite och pa mandag sa kommer vi hem till kalla Sverige igen. Fast det ska bli ganska skont da det inte finns sa mycket annat an att festa att gora har.

Nej nu ska jag agna 100% at Joxi-alsklingen pa msn.

Uppdatering

Okej, jag vet att det blivit lite tunt nu ett tag, men det är sådant som man får ta ibland.

Här är i alla fall min lilla lillebror på balen:
 
Jessica och lilla lillebror:

Lillebror igen:
 

Igår tog lilla lillabror studenten också:
 
Uppe på flaket:


Jag har mängder med bilder men jag orkar verkligen inte lägga upp allihop. Jag ska bli lite duktigare på att skriva nu under sommaren, det kommer antagligen hända en massa spännande saker, men först blir det två veckor i Cypern :D

Upp och iväg

På måndag flyger jag och Michelle till Cypern, två veckor i Ayia Napa :D

Min Bibbo

Just nu i denna stund är min lilla lillebror på bal. Tänkt att det var två år sedan det var jag som gick ner för rödamattan och idag gjorde han det. Så fin han och hans baldejt var (är). Ska lägga upp en hel hög med bilder på dem imorgon eller när jag har tid. :D


Vad hände?

Det är vad jag sitter och tänker nu. Idag är det dags att packa väskan och bege mig till Halmstad för att tillbringa sommaren i min pojkväns närhet. Ett helt år (två terminer i alla fall) har gått sedan jag var nervös inför introduktionsdagarna. Det känns som det var igår jag gick mot skolan med min väska och jag kände mig helt ensam och övergiven. I trappan upp till samlingssalen sa jag hej till en tjej, den tjejen var Jossa :D Sen har det bara flutit på. Jag har fått en hel hög med nya kompisar och några som jag har kommit riktigt nära. Det trodde jag inte från början, att jag skulle träffa någon som verkligen är likadan som mig, det är såklart Sara jag pratar om. Jag säger som Johan sa "Tänk att det finns två personer i hela världen som är som ni, och de två personerna hittar varandra!" Ibland är jag och Sara som B1 och B2, tänker likadant, klär oss likadant, gör likadant och har samma poäng med allt. Totaly crazy!
Och tänk att jag fortfarande har min underbara pojkvän, vi som var så rädda att vi inte skulle orka att ha distansförhållande (om man nu kan kalla det distans). Men vi har överlevt, och tur är det!

Så, nu är det sommar och alla vi studenter här i Ljungby drar åt olika håll. Känns lite trist att inte få se alla på ett tag, men hjälp så kul det kommer bli till hösten igen! Jag kommer att sakna er alla och sakna vissa lite mer (ni vet mycket väl vilka ni är). Men snart är hösten här, och den kommer antagligen att komma snabbare än vad man tror. :D

Bartömning

Ikväll är det bartömning på puben, nu är det dags att dricka upp all alkohol som finns. Tro mig, jag och Sara ska kämpa för att allt ska ta slut...typ :D
Galet skoj ska det bli i alla fall! Snart ska vi över till Linda (som bor i andra dörren från mig) och förfesta, vi har i och för sig redan börjat så smått men sånt är livet. Wie, parthey!

Förfest

Har ju helt glömt bort att lägga upp bilden på vår fina förfest inför togapartyt förra veckan.
Men här är den i alla fall :D

Ny dag, nya utmaningar

BAH!
Jag är så trött på Internet & Webbtjänster-kursen att jag kan spy på den! Helt sjukt, man snart är det över.

Ny fin design på bloggen också. Kände att jag behövde en uppdatering inför sommaren och har ju börjat blippa runt i photoshop nu. Fattar typ nada men vill man så kan man.

Fortfarande aj

Har fortfarande ont i tänderna. Inte alls skönt faktiskt, dessutom ser min kind ut som en hamsterkind, jag är uppsvullen som bara den! Det blir soppa ikväll så att jag slipper tugga.

RSS 2.0