Lång dag

Dagen började med att jag var dödstrött, har sovit jätteilla och mått bajs! Rullat runt i sängen och varit varm + varit snuvig och haft ont överallt. Blä! Men jag är ju en stark kvinna så jag klev upp klockan 08.20, klädde på mig och pallrade mig iväg till skolan för att börja på hemtentan i informationsdesign tillsammans med Sara, Jossa och Linda.

Sedan blev det introduktion i projekledning klockan 13.00-16.00, helt okej. Kunde varit bättre om mitt huvud inte hade kännts som en stor ihoptäppt ballong.

Klockan 16.30 blev det jobbintervju, får veta i veckan hur det gick. Och det var dessutom gruppintervju, bah. Men jag överlevde. Dock missade jag styrelse-FAST-mötet som också var klockan 16.30, men jag stressade tillbaka till skolan vid 17.30 och snackade lite med Andrea, Linda, Kitty och Erik. (Förlåt om jag glömt någon, jag är så seg i huvudet nu)

Efter det gick jag och Erik till puben och lullade runt lite Bytte glödlampor och fyllde på kylarna inför morgondagen. Imorgon ska jag stå i puben och kolla läget, dax att fixa saker och ting.

DH hos Jossa klockan 21.00 och nu har jag stått och snackat skit med Emilie och Pierre en stund.

Saknar min Joakim men han sover nog.. Han svarar i alla fall inte när jag ringer, jag får väl helt enkelt gå och lägga mig utan ett kvälls-godnatt-prat. Usch.

Väntar .. Tråkigt

Nu sitter jag här hemma hos Joakim och väntar på att mamma ska skjutsa hem mig till Ljungby. Joxi är i skolan så det är inte direkt superkul här. Hans dator ville inte starta innan så jag vart tvungen att göra någon slags återställning. Jag hoppas att ingenting viktigt har försvunnit.

Idag finns informationsdesigns tentan upp på intranätet, wiho! Hjälp så skoj det ska bli då (eller inte).

Lördagen ägnade jag och Joakim tillsammans med Vicky och Nicole, Nicole är en översöt liten bebisflicka som vart glad hela tiden. Senare på kvällen gick jag och Vicky till Michelle och firade att hon fyllt 21, mysmys med tacos, spel, osbricka, mer spel, chips och Twister. Supernajjs!

Nej nu ska jag packa ihop lite och hoppa runt till MTV-musik.

Förlåt

Jupp, jag vet att jag har varit kass på att skriva på senaste. Min normala 5-års dagbok har också fått lida lite, ja jag vet att det är lite tantvarning att ha en sån!

I lördags så kom ett helt gäng med underbara männsikor hem till mig i Halmstad (okej, hem till mamma och pappa då), vi skulle ut och partaja lite och gruppen bestod av; Emilie, Lana, Malin, Falenllinen och såklart min lilla Milli-Michelle. Vi var på Sex and the City kväll på B&B, hade förvånansvärt kul. Senare på kvällen kom även Evelina in till stan så jag fick krama på henne lite också.

I veckan så har jag försökt skriva på hemtentan som vi har i arbetspsykologi, men jag har ju noll självdiciplin så det har ju inte gått ultra bra förrän idag då jag suttit och skrivit som en liten gnu sen klockan 10. Bara massor kvar nu..

Igår vart jag, Michelle och Simona på GeKås, som jag älskar GeKås! Man får handla massor utan att få skuldkänslor eftersom allt är så billigt och man behöver ju faktiskt schampoo och balsam! Fast när man köper så mycket schampoo och balsam så blir det ganska dyrt, typiskt också.

Nej nu blev Joakim klar i duschen, ska fundera ut vad vi ska äta ikväll. Jag har ingen lust att laga mat egentligen.


SÅ förbannad!

Åh, arg jag är. Hallandstrafiken hade skrivit fel på sin hemsida så nu har det visat sig att det inte går några fler bussar till Halmstad för dagen. Och vi som ska partaja ikväll!

Lana, Malin, Emilie och Anel ska komma hit till lilla Halmstad och hälsa på och sen ska vi gå ut ikväll och ha the time of our lives. Yeah, right. Nu måste jag försöka få någon att häma de små människorna i fucking Ljungby! Jag hatar Ljungby!

Det går en enda buss från Ljungby till Halmstad på lördagar, EN!

Usch och fy och blä! Nu ska jag övertala mamma och pappa att jag får låna bilen så att jag kan hämta dem så att min lillebror slipper göra det. Jag tycker inte att han ska göra det då Pau är här och det känns ju inte direkt rättvist att hon ska vänta på honom i två timmar.

Nej, fy på Ljungby och Hallandstrafiken!

MORR

Morr, morr morr och lite mer morr!
Sitter i skolan på dumma dumma informationsdesigs övning och jag förstår ingenting alls! Amaya är ett skitprogram och jag är bitter som bara den. M.E är inte till mycket hjälp heller, vet inte ens om han någonsin använt sig av Amaya.

Hur ska man kunna göra någonting som man inte fått någon genomgång i?  Detta är verkligen inte min grej. Jag fattar inte ens hur man gör en knapp. Blä!

Jag är arg. Morr morr morr!

I skolan

Nu har vi haft psykologiföreläsning, ganska najjs. M.J är ju en helt sjukt bra lärare, till skillnad från G.S som vi inte alls tycker om.

På föreläsningen har vi lärt oss om en ny kunskap; VSF-kunskap som betyder "Viktigt Son Fan"-kunskap. Denna kunskap använder vi när någonting är viktigt som fan. Tro mig, det var inte jag som hittade på det utan M.J.

Idag är det en massa små människor som hoppar runt här för att se om de vill gå på vår underbara utbildning. Vi får väl se hur många som kommer nästa år.

Har fått ut hemtentan som vi ska skriva också, shit pommes, jag kommer tuppa av.

Nu kom Jossa tillbaka så vi ska sitta och jobba lite med informationsdesignen nu och äta sura vindruvor som Sara hade med sig.

Sex and the City

Produktiv dag, lite, pyttelite.

Först vill jag bara påpeka att alla måste gå in och bli medlem på http://www.gratisskor.se/Register.asp?r=3173 hur underbart är det inte med gratis skor?

Jag och Sara var ute och gick i halvtimme, jag ska minsann börja träna nu! Jag ska flyga fram över stränderna i sommar, yeah. Inget kan stoppa mig.

Har plockat lite här hemma. Tvättat lite, måste bädda i sängen innan jag går och lägger mig också.
Dessutom har jag varit super tjejig idag, jag har hoppat runt i mina underbara skor och testat klänningar. Ibland får man vara lite extra girly, så det så.

Kollade klart på Sex and the City boxen idag, åhh vad jag älskar SATC! Jag får sådan lust att bara köpa massor med skor och klänningar för att sedan bara strosa runt och visa upp mig. Funderar på om jag ska gå på Sex and the City kvällen på B&B i Halmstad på lördag, ska försöka få med mig lite folk så kanske. Inte direkt skoj att gå dit själv.

Jag har även satt upp mitt pärldraperi idag, nu pryder det mitt balkongdörrsfönster, fin fint!

Nu ska jag kolla på Project Runway, yeho!

Ja tack .

Jävlapissbajsskit! Hade skrivit ett inlägg och allt raderades.
JAG BLIR GALEN!

Idag har jag varit ute och sprungit, det ni. Jag har till och med hittat en sida med tränings-schema så att an slipper göra sig ett eget, helt fantastiskt! Bara att kila in och hitta det som passar sig själv http://www.marathon.se/ Ibland hittar man guldkorn.

Sara och jag gick en runda till Maxi och handlade lite innan, faaaaaaan jag har glömt plocka in maten som jag köpte!
Okej, fixat. Allt klarade sig. Phu!
Ikväll ska vi kolla på Beck och vara onyttiga igen (igår satt vi uppe till 3, kollade på film och proppade våra magar fulla med godis). Beck är helt underbart, så genialt! Allt man kan önska sig en söndagkväll klockan 21.00.

Flummade runt lite på Aftonbladet innan och hittade detta klipp:

Ja tack, jag vill också ha 15-20 000 att shoppa för varje månad. Nej men ärligt talat, denna tjejen är 18 år gammal och en vacker dag kommer inte hennes blogg att gå så bra som den gör idag, och vad ska hon ta sig till då? Det är garanterat ganska tufft at gå från att ha massor med pengar till ingenting alls. Nej fy fy, jag tycker att hon ska skänka alla sina pengar till mig som är både äldre och förståndigare än henne. Så det så, därmed basta!

Nej nu ska jag plocka lite i mitt katastrofområde som ska likna en lägenhet och efter det så blir det nog att jag lagar en pastagratäng.
Äta bör man annars dör man - Äter gör man ändå dör man.

xoxo / Gossip Girl (Nejvisstfan, henne är jag inte heller. Bah, hon har säkert också massor med pengar som hon kan ge till mig)

Skor, skor, skor .

Idag har jag varit på säkerhetsmöte på segelflyget, tro det eller ej men det vart ganska skoj. I förmiddags så hade vi Hjärt- och lungräddning, så nu har jag ett litet rött intyg för det. Yehoy! Efter lunch blev det snack om vad man kan göra för att få oss att vara lite mer säkra på klubben. Förra året var inget glansår för segelflyget, fyra omkomna = katastrof!

Efter mötet åkte vi och kollade på skor på skopunkten, jag blir helt galen, hittade ett par helt fantastiskt underbara skor där. Kärlek vid första ögonkastet, och jag tror inte att jag kommer att klara mig utan dem. Får ta en funderare på om jag ska köpa dem.

Framåt sju-tiden kom Sandra och Mattias och hämtade mig utanför regementet och vi gav oss iväg mot världsmetropolen, Ljungby. Ca 1,5 mil från denna fabulösa storstad fick vi, trott eller ej, bensinstopp mitt ute i ingenstans. Det löstes med att vi fick bensinbud, men innan dess så var det en, som Mattias kallade honom, "Bärplockare" som snurrade runt och försökte bli förstådd av oss. Han ville nog bara väl, men ibland kan det vara lite svårt att förstå folk.

Och nu till dagens "höjdpunkt" (lågpunkt): Melodifestivalen! Tillåt mig att säga; HALLAO!
Hur i he-vete tänker folk? Att skicka den där "låten" till Moskva, gah, jag blir galen! Jag börjar tro på allvar att svenskarna inte vill vinna Eurovision Song Contest, nej fy fy, detta kommer inte att funka. Och om det gör det så lovar jag att ... Jaa ... Gå till skolan med ett par trosor på huvudet (rena)! Detta är minst sagt ett fjasko.

Anars så har jag och Sara kollat på Sex and the City filmen och suktat efter diverse kläder och skor. Åh vad jag vill ha mer skor, jag älskar skor! Skor är för mig vad kolfiber är för Joakim. Den meningen får sätta punkt för mig idag - och den tål att repeteras!
Skor är för mig vad kolfiber är för Joakim.


Fredag den trettonde

Idag är det fredagen den trettonde och då ska man ha otur, fast det hade ju såklart inte jag. Rotade bland mina väskor för att hitta weekendväskan som jag skulle ha, och då hittade jag en partyväska, wie! Och inte nog med det så låg det 100 spänn i den, dubbelwie! Är man student så är man och man klagar ju inte när man hittar pengar.

Dagens väder: Snö i mängder! Överallt man kollar i Ljungby så är det snö = katastrof, jag som hade bestämt att det skulle bli vår nu. Men nej nej, fram med vintern igen. Här i Halmstad så är det blask, weho! Underbara väder (Blä)

Gick till ÖB med Sara och shoppade sex förpackningar med passerade tomater, extrapris är det bästa som finns. Sedan hämtade jag ut mina skor som har varit hos sko-doktorn, så fina de blev, nu strålar de av lycka.

Hade bestämt med Sandra och Mattias att de skulle hämta mig när de skulle åka hem till Halmstad så det blev en liten tur med dem hit, och nu är jag här! Sitter i Joakims vardagsrum nu och vi har precis varit på Maxi och köpt ingredienser till pizzan som vi ska sätta igång att baka nu. Mums mums.

Ikväll ska vi mysa och äta massor med godis. Kommer bli toppen! Nej nu är det dax att ta tag i pizzabaket, min mage kurrar (och det gör nog Joakims också snart).

Underhållning


Jag och Anel (a.k.a Flanellinen) sitter och skickar massor med gamla bilder till varann, helt galet så skojjig man såg ut, och det är just därför som jag inte tänker lägga upp en bild på mig! Men här nedan så ser vi Flanellinen som minibebis och min lilla Lillebror.
Enjoy!


 

Jobba ?

Denna dag har väl inte direkt varit jätteupphetsande. Hämtade posten imorse, och då var den sol! Riktigt coolt, Ljungby brukar inte få så mycket sol. Fast nu har det gått tillbaka till att vara grått (traditionellt Ljungby-väder).

Ritade ihop lite till informationsdesignen inne hos Sara, flummade på som vanligt. Hon hade införskaffat en bok om hur man spår, och då satte jag igång att spå mig själv i handen. Uppenbarligen så borde jag vara författareoch ledare, dessutom besitter jag visst magiska krafter. Det ni! Jag ska bara lista ut ett sätt att använda dem på.

Jag har även ringt och pressat på lite ställen där jag sökt jobb, vill verkligen ha ett nu. Skickade också in en ansökan till McDonalds här i Ljungby, jag vet att det är helt galet att jag gör det men jag vill verkligen jobba! Ringde också till en restaurang i Halmstad och ska dit och visa upp mig nästa vecka = lovande! Hoppas Hoppas.

Pratade en lång stund med min underbara pluttefnask Michelle också. Så skönt att prata med henne igen, vi hade verkligen inte hörts på jättelänge. Men det får vi minsann ändra på, hon är ju som en godisbit - går inte att hålla sig ifrån, och jag vill inte ens försöka.

Ikväll ska Sara träffa J, jag håller tummarna för att det kommer att gå bra och att de får en mysig kväll tillsammans. Själv har jag en dejt med fjärrkontrollen och två bitar MilkyWay, det kanske även blir en middag lite senare. Yey.

OMG, tittade precis ut och såg att det snöar lite, bajs också! Jag som vill ha vår och sol. Typiskt också.


Dag 2


Dag två på mitt skrivande och jag fattar nada om detta med att designa blogg. Ska jag göra detta så ska det göras på riktigt också. Fattar inte ens hur jag får en en bild i presentetionsbildsrutan, känner mig som en mupp! Om det är någon som känner för att tala om hur man gör så är det fritt fram, jag bits inte.

Dagen väder: Började bra och jag beslöt mig för att det var vår = tygskor. Det beslutet fick jag käka upp snabbt, snöblandat regn och mulet. Bajs också, Ljungby-vädret är som det alltid är, ingen vår än.

Idag har vi haft föreläsning i informationsdesign, och det är ju som det är. Vår underbara lärare M.E kommer alltid för sent och har alltid en akademisk kvart. Idag var hela klassen på plats ca 10.05 och vi börjar 10.00, anledningen att det blir fem minuter för sent är att han inte kom förrän då.

Och vad tror ni han gör då? Jo, han väntar på att klockan ska bli exakt 10.15 innan han säger någonting, precis när klockan på hans Apple-dator slår om till 10.15 så börjar han prata. Han är totalt kräjsy!
Ordvalet pga att han inte vet hur man uttalar vissa ord, till exempel:

  • Andvända = Använda
  • Kös= Kurs
  • Kössen = Kursen

Ibland undrar man om M.E har gått i skolan . Men det är någonting vi aldrig kommer få reda på.

När jag och Sara gick hem från ÖB, där jag köpt toapapper, konstaterade vi för åttahundranittiotredje gången tillsammans att Ljungby är bajs.

En chans då .

Nu börjar jag om igen, och nu är det på riktigt.
Jag startar med att säga - "Sara, det blir ingen bok, det får bli en blogg istället."


Datum xx/xx-2008
Jag och Sara står 50 meter från biblioteket här i Ljungby, vi är totalt lost. Hittar ingenting och fattar inte alls vart bibblan ligger. Låt oss skylla på att vi är korta och blonda (och ibland även lite flummiga, belive it or not), vi frågar i alla fall en liten tant som ser ut att ha bott i Ljungby hela sitt liv. Hon börjar skratta! Okej pekar på byggnaden (som det dessutom står "Bibliotek" på) 3 2 1 0 Dumförklarade!

Pluggandet på bibblan gick bra, skrev ihop rapporten på ett kick och jag underhöll mig med att läsa "Råttan i Pizzan" för trehundrafyrtiofemte gången i mitt liv medan Sara filade vidare på sin del.

När vi går ut från bibblan diskuterar vi att det är 5+ grader, blä! Och där ute i det kalla, regniga, grå Ljungby-vädret, då jag låser upp min cykel, kommer jag på det geniala:
Fem och en halv grad från snö - Min tid i Ljungby
Sara knäcker sig och skrattar som en dåre, hon konstaterade snabbt att det skulle vara titeln på min självbiografi. Sagt och gjort, fast det fick minsann bli en självbiografi-blogg istället .


RSS 2.0