AJ

Visdomständer som växer ut är INTE skönt. Jag hade visserligen förberett mig på en helvetes tid med massor av plugg men nu ska jag ha så pass ont också så att jag inte kan äta. Vill inte ha ont!
Jag och Sara ska till stan snart, jag ska inhandla måltidsersättning så att jag i alla fall får i mig någon näring. Dumma dumma tänder.

Tentaplugg

Jag och Sara sitter i skolan och pluggar inför projektledningstentan.
Detta är vad jag har åstadkommit:

Photoshop är skoj ibland, fattar dock typ ingenting av det.

Panik

Panik, måste plugga men har inte motivationen. Känner mig pressad, otroligt oseriös och deppig.
Huvudvärk.
Ge mig styrkan tillbaka.

Togaparty

Hej, jag heter Emilia och jag är en svensk romare :D

(Det är togaparty på puben ikväll, lägesrapport kommer imorgon)

Internet&Webbtjänster

Nu sitter vi i skolan igen och ska göra uppgift nummer 5. Internet är supersegt, måste vara någonting fel, det ska ta upp mot fyra timmar för att ladda ner programmet som vi behöver för att klara uppgiften. Helt hopplöst! Är väl inte superpigg på att göra detta men som tur är så ska det inte vara inne förrän den 8 juni.

Har varit hos arbetsterapeuten och snackat om min handled. Har fått en stödskena som jag ska sova med och en boll som jag ska klämma på, så nu kommer jag att ha det lattjo. Får se ifall det hjälper och handleden blir bra igen, det är inte kul att gå runt och ha ont.

Nu ska jag ta tag och skriva lite i uppgiften.

Helgen i Gällö

Här kommer lite bilder från min och Joakims mysiga helg i Gällö. Helt underbart att få vara där uppe lite och bara få slappna av och njuta. Det är så otroligt fint där uppe!

Utsikten över Gällö. Jag och Joakim tog med Nikita ut på en promenad.
 

Lilltjärn.


Superfina stranden.


(Klicka på bilderna så blir de större)

  
Jag och min Joxi                       Stranden                          Fossingar         

Mer fin strand.
 

(Klicka på bilderna så blir de större)

  
Så fina är vi.       En pinne på stranden      Det blir inte mörkt i norrland!

Jag vill egentligen bara tillbaka upp dit och få slippa tänka på allt som ska göras här nere. Jag gillar att vara i Gällö, det är så tyst och lungt. Det kan dock bero på att det är pyttelitet, finns definitivt inte med på kartan. Men jag gillar det ändå!


Tillbaka i Halmstad så tog jag en liten promenad.

Plugg i Gällö

Nu ska jag försöka plugga lite här uppe i norr.. Måste göra klart uppgift 4 nu känner jag, har som tur inte mycket kvar på den. Joakim är på crossbanan och hjälper till med cyklarna och jag får sitta hemma och plugga. Senare ska jag gå ut med Nikita på en liten promenix, kommer bli skönt. Fördelen med att vara här uppe är att det aldrig blir mörkt så man kan vara ute dygnet runt :D

En timme kvar

Om exakt en timme är jag påväg till bussen för att påbörja min evihetsresa till norr (=Gällö). Först ska jag till Halmstad och sedan åker jag, Joakim och hans Papps vidare så fort Joakim har kommit hem från skolan/jobbet. Lite trist att åka upp till regnet nu när det börjar bli varmt här i lilla Ljungby igen. Men men, jag får ju träffa min favorit igen.

Min helg ska bestå av plugg plugg och faktiskt lite mer plugg. Känner mig lite smått stressad men jag är ju superwoman så jag klarar allt ;)


  • Partnerföretagsuppgiften ska göras klar.
  • Internet & Webbtjänster uppgift 4c ska fixas också.
  • Får inte glömma frågorna till Projektlednings-seminariet.
  • Plugga till tentan som är 1,5 vecka.

Men jag är ju superwoman :D


Hjälp

Har suttit i skolan hela dagen och pluggat sedan var det möte och alla var upprörda. Jag är så trött och matt just nu att jag inte vet vart jag ska ta vägen, snart kommer jag börja gråta för att jag är så panikslagen och stressad.

Imorgon får jag se mig älskling igen.

Plugg Plugg

Sitter i skolan och försöker göra klart partnerföretagsuppgiften, känns som att vi verkligen sitter i skiten! Vill bara få klart allting. Jag och Malin ska ta och sätta upp lite publappar nu.

Gårdagen

Igår åkte jag och Sara till Växjö för att inhandla cider och diverse andra intressante grejer till puben. Shoppade som galningar på Axfood, najjs att kunna handla för någon annans pengar.
När vi var klara där så åt vi lite snabbt på McDonalds i Växjö, bajs på den staden för det finns inget Burger king där! Vi som hade hoppats på att få äta riktiga hamburgare.
När vi var mätta i magen så åkte vi ut till Växjö universitet för att se vart det är vi hör hemma. Och efter mycket om och men så ittade vi Hus D som är det huset vi informationslogistiker skulle hänga i om vi inte pluggade i Ljungby. Den Matematiska och Systemtekniska institutionen är det som vi hör till, helt galet fancy.
Riktigt skoj hade vi i alla fall igår!



Måste ju ha bevis på att vi var där :D

Vovve

Nu vet jag vad för hund jag och Joakim ska ha. En Keeshond!
De är ju helt fantastiskt söta, jag har sett en dam med en sådan här i Ljungby innan och idag frågade jag vad det var för ras. De är helt underbara, jag bara måste ha en sådan. Och dessutom matchar den alla krav som jag och Joxi har :D
Vi vill ha en spetsnos som ser lite dum ut, sedan ska den vara glad men också lugn och det får inte vara en fjanthund. Joakim vill ha en samojed men jag vill inte ha en vit hund och Keeshond ser ju ut som en lite mindre samojed fast inte vit. Detta kan inte blir bättre!

Valpis:

.

Ibland är det inte kul, ibland gör det ont.

Säger som Sara skulle göra - Skit på dig!

Halmstad

Nu har jag och Sara kommit tillbaka till Ljungby efter vår helg i Halmstad.

I fredags gick vi till Mårtenssons och partajade lite med Karin, vart riktigt skoj! Träffade massor med folk som jag kände vilket aldrig händer i vanliga fall.
På lördagen blev det shopping, så underbart att springa runt i affärer. Jag köpte en finfin tunika och ett skärp på Gina. Fett najjs. På kvällen vart vi så sega att vi inte pallade göra någonting alls.
Idag har vi hängt lite i stan, lite på Eurostop och sen har vi såklart firat min lillebror som fyller 19 idag. Grattis till honom :D

Ikväll ska vi väl hitta på någonting mys att göra, vad som händer får vi se.

Snart

Snart så bär det av till Halmstad med Sara. Ska bli riktigt skoj att komma bort lite från Ljungby och se civilisation igen. Har inte varit hemma på evigheter, men det är sånt man får ta när man pluggar.

Joakim är på Anderstorp så det blir inget mys med honom. Men men, får gosa med honom en annan dag.

Jahapp

Gårdagen:
Gick hem till Emilie för att förfesta lite inför puben, jag vart utklädd till en powerpuffpingla, haha! Den rosa såklart :D Spelade "sanning och konsekvens", riktigt skoj vart det. Hamnade på puben typ vid 22 och flummade runt.
Sedan spårade allting ur på grund av ett roligt skämt som alla var med på utom en som tyckte att det var fel på grund av en massa konstiga saker. Dessutom sa denna personen saker till mig som sårade ganska hårt och nu vet jag inte vad som kommer hända mellan oss, jag vet inte ens om denna person kommer ihåg vad som sagts. I vilket fall som helst så vart det ingenting skoj jag fick höra i alla fall.

Idag:
Var i skolan och hade en teambuildning-övning i projektledning, riktigt skoj var det! Vår grupp blåste den andra gruppen hela tiden, haha! Sedan var det föreläsning/seminarium och allt har bara flutit på. Var riktigt trött idag så det blidde ingen träning. Har plockat lite här hemma och nu ska jag ta tag i mitt packande inför helgens strapatser i Halmstad.


Namn?

Satt och klickade runt lite på aftonbladet och hittade en artikel om namn och började fundera lite. Varför skulle man inte kunna döra sitt barn till "Q", jag tycker faktiskt att det är lite coolt namn. Dessutom, om man scrollar ner lite på sidan så kan man se vilka namn som har gått igenom och min blick fastnade vid "Solstråle". Detta är ett accepterat namn och det finns någon som heter så, okej om man är en tjej kanske. Men i detta fallet är det en kille! Hur tänker man egentligen som förälder när man döper sin son till Solstråle? Och kan det vara möjligt att det är samma föräldrar som har döpt sina söner till "Bebben" och "Blomman"? Jag antar att man mår lika bra med det namnet som med "Bent Mohamed Moncef" när man är tjej. Helt galet! "Q" framstår helt plötsligt som ett normalt och valigt namn i jämförelse med dessa.

Nej jag tycker helt enkelt att vi behöver fler "Q" här i världen!

Titta där

Hittade en bild på mig från studenten, skoj dag det där :D


Ge mig, ge mig, ge mig! Ska ta en runda på H&M när jag kommer hem i helgen. Jag vill bara shoppa, shoppa och shoppa lite till, i alla fall denna outfiten!


Denna hade jag inte heller mått dåligt av att ha...

Trött

Jag är så sjukt trött, min mage värker och jag har inte lust att göra någonting. Har massor som måste bli klart.
  • Teamutvecklingsboken 7/5 (Torsdag)
  • Komplettering Informationsdesign 10/5 (Söndag)
  • Uppgift 3 Internet&Webbtjänster 11/5 (Måndag)

Längtar tills jag får åka hem till Halmstad på fredag! Ska bli så skönt att vara i civilisationen lite och träffa familj igen. Och dessutom följer ju Sara med, ska bli galet skoj! Jag får skjuts av Johan och hans pappa vid lunch, vilket är riktigt najjs eftersom bussen kostar 103 (!!) spänn till Halmstad. Helt sjukt, jag hade skämts om jag var busschaufför och skulle ta så mycket betalt för att sitta i en svinkall/svettig buss i en och en halv timme.


Grattis Mamma

Idag fyller min Mamma år! GRATTIS!
På fredag kommer jag hem och äter tårta :D



Har varit på gymmet nu, har helt galet ont i magen = Träningsvärk!
Magkrossaren är livsfarlig...

Ett ryck

Nu sitter jag i skolan, har faktiskt skrivit en del på Metod-kapitlet i partnerföretagsuppgiften. Känner mig lite duktig, men jag har fortfarande massor att göra. Ska försöka läsa de sidorna i Tonnquist och göra klart Internet&Webbtjänster uppgiften. Inte alls kul att sitta här helt själv och plugga som en liten gnu, men det får man tåla ibland.

Har satt upp lappar till puben på onsdag så nu är det bara att lista ut vad man ska ha på sig. Det är ju superhjälte-tema och det kommer att bli superkul!

Blä, kom på att jag måste läsa klart Teamutvecklingsboken också, gah! Jag blir galen.


Partykväll

Igår blev det lite party, jag hade såklart förfest och det kom en hel del folk hit. Blev en ganska lyckad kväll, tröttnade dock ganska fort på Tereza.. Det vart så lite folk där igår, blä!

 
 

Bästa låten ever

Detta lyssnar jag och Sara på så fort vi får chansen, så fräsigt!

Grill

Jag, Sara, Johan och min Joakim grillade lite igårkväll. Mumsmums.



                             

Ikväll blir det party, får se hur pass skoj det blir. Verkar som att det kommer ganska många hit och festar :D Måste städa iordning lite så att alla får plats.

Givande samtal

Jag - Jag ska ha en rosa snöscooter
Joakim - Nej det ska vi inte
Sara & Jag- Det ska stå till "grattis på 40 års dagen snutt Joakim" på den
Joakim - Då tycker jag att det ska stå "bara fem år kvar till hängbröst" på den istället!
Jag - Nej, "bara fem år kvar till skäggväxt!"

Jag vill ha en rosa snöscooter men det tycker inte Joxi, så jag skulle skriva plutt-Joakim på den, men han tyckte inte att det vart en bra idé. Så då spånade han vidare på det och att det skulle stå om hängbröst på min, men min kommentar vart galet mycket bättre än hans :D


Sara, Jag, Johan och Joakim har grillat och snackat skit hela kvällen, galet skoj! Jag och Sara höll på att dö av skratt ett par gånger och Joxi & Johan höll på att bli galna.

Design a la Emilia

Jag plockade kottar när Joxi var här förra helgen, plockade lite grönt också och satte ihop det såhär:
 
Jag och Sara var nere på "stan" och åt lite innan, mums. Plockade lite blommor på hemvägen:

Valborg

Valborg i Ljungby = Ingenting!

Åkte runt tillsammans med Sara, Anel och Johan för att leta upp den traditionella majbrasan, jotjena! Det finns ingen majbrasa i Ljungby och dessutom händer det absolut ingenting i Ljungby den 30 april.
I alla andra städer så är det fest och skoj, men i Ljungby så är allt dött. Helt galet!

Kvällen har varit mys i alla fall. Jag, Anel, Sara och Johan har flummat och snackat skit. Alltid lika trevligt att sitta och lulla om en massa skumma saker, tur att vi har samma typ av humor :D


RSS 2.0