Kvällens aktivitet

Ikväll har jag försökt tentaplugga, det har väl kanske inte gått superbra, men jag har faktiskt börjat! Det ser jag som ett steg i rätt riktning.


Vinter-tema

Nu tyckte jag att det var dags med en liten förändring. Det ska ju trots allt föreställa vinter ute just nu, men snön är långt utom räckhåll. Jag hoppas att det är snö i Gällö när jag kommer dit :D Jag längtar!
Ge mig

Kolla in vilka finfina pjux jag har hittat! Jag vill ha allihop, men det kommer ju inte hända. De är snygga och varma och det är extremt ovanligt att skor är både och, funderar starkt på att införskaffa mig ett par, men har beslutsångest på vilken färg. De är inte direkt i en fattig students prisklass heller så jag måste vara 100% på färgen. Ska fundera, men sugen är jag och finfina är vad de är!


Första advent

Idag är det första advent och det har jag och Joakim firat med mys. Fast han åkte hem vid 13.30, så nu är det bara jag och missarna kvar. Lite tomt utan honom. Jag måste dessutom lämna tillbaka filmerna innan klockan 18 som vi hyrde igår, blä, jag vill verkligen inte gå utanför dörren. Jag trivs här i mina gris-pyjamasbyxor! Måste plugga lite också, pust!

Dagens aktiviteter

Just nu sitter jag, Simon, Sara och Jessica i skolan och försöker göra lite på Coors-arbetet, helt hopplöst! Känns inte som om vi kommer någon vart, och det gör vi nog inte heller.
Jag har knåpat ihop ett finfint kollage till Fulfesten som är nästa vecka, tyckte att det behövdes en fin bild till evenemanget på facebook. Skoj som attan kommer det att bli i alla fall.
I eftermiddag blir det att snacka partnerföretagsuppgift med lärare och sen ska jag skriva ihop en sammanfattning på en artikel, kommer nog inte att vara på hela föreläsningen. Jag måste verkligen hem och städa och tvätta lite innan Joakim kommer också. Mina älsklingar (Atta och Skrållan) lever ju loppan hemma så jag måste städa upp efter dem.
Julpyntade också lite igår, så nu lyser mina röda julstjärnor som jag har fyndat på GeKås i fönstren, mys!


Så fina alla var :D

Tankar

Varför gör jag det egentligen? Nackdelarna blir större och större för var dag som går och jag blir mer och mer arg och ledsen för varje minut. Jag vill, jag kan men jag får inte, men hur var det egentligen innan? Det är inte längre ett nöje, det är ett måste, ett måste som jag vill bli av med. Mina tankar har hittat en lösning och den ska övervägas, för att jag vill och kan!

"S" i Söndag står för "Saknar"

Jag saknar min Joakim.

Partynight

Ikväll festar Ljungbys elit (=Jag och Sara såklart), kvällen börjar på Ljungbergska och slutar förhoppningsvis i sängen, mellan det kan allt hända. Wiie :D


Yeyy

För att fortsätta med min och Saras underbara humor!
När man pluggar så hittar man skojjiga saker :D


Bajsväder

Här i Ljungby är det vinter och en äkta Ljungbyvinter innehåller regn, regn och lite mer regn. Men idag är det sjukt, idag är det regn, regn och MYCKET mer regn! Jag vart plaskblöt när jag kom hem! Atta är alltid nyfiken på vad som finns på andra sidan dörren så jag tog ut henne lite. Det var inte populärt, haha. Sötnosen tyckte att det var alldeles för blött.

Nu har jag i alla fall diskat och ätit en macka, jag är inne i en ägg-macke-period. Joakim har fått mig att börja äta kokt ägg med kaviar på macka, helt galet med tanke på att jag aldrig har gillat det. Jaja, här kom i alla fall en liten bild på mit bruna hår också. Men jag har shoppat schampoo och balsam för rött hår (och lite mer kul) på Yves Rocher, billigt som attan vart det där. Längtar tills jag får paketet :D


HAHA

Detta behöver ingen presentation! Haha!


I skolan

Nu sitter jag här i min ensamhet och sammanfattar artiklar i kursen Verksamhet och Verksamhetsutveckling. Det är väl inte dödstrist men jag kan ju inte säga att jag har den bästa tiden någonsin.

Har en artikel kvar nu, ska skriva syftet med varje modell/metod som tas upp i den, och den är på engelska. Blä. Den förra var på svenska så det gick på en kick att få den klar, men denna kommer nog att ta lite mer tid. Dessutom verkar det vara mängder med modeller/metoder i den.

Har faktiskt skrivit Förändringsanalys-sammanfattningen också, duktiga jag. Och, inte nog med det så har jag varit på en laboration idag också, den blev jag klar med på ca en och en halv timme :D Yeyy!

I eftermiddag blir den en CIL-träff, får se vad som sägs på den och sen ska jag ha ett litet pubmöte också. Får se hur många som kommer på det sistnämnda..

Egentligen vill jag bara hem till mina små missar, men nej, jag måste göra detta så att jag slipper ha det efter mig! Fullt ös medvetslös!

Och för dem som vill se mitt röd(?)bruna(!) hår får snällt vänta lite till. Det kommer..

Färg i håret

Just nu sitter jag med färg i hårt, nu ska det banne mig bli kopparfärgat! Jag har snackat med frisör och köpt färgen hos frisör så nu kan det inte bli fel.. Hoppas jag. Koppar-rött hår, here I come!
Inte nog med att mitt hår snart är fint (?!) så snöar det ute! Det snöar MASSOR, och det ligger vitt puder på marken ute. Skrållan sitter och tittar ut och undrar vad det är som händer, Atta har somnat på min datorväska som vanligt. Ska nog ta med henne ut en runda sen så att hon får känna på snö, hihi. 15 min kvar till duschen...


Humor enligt Sara och Emilia

Vi börjar lite försiktigt och snällt..


Sedan höjer vi ribban lite..

Och nu vår personliga favorit och härmed höjden av humor..


Den nya H&M-katalogen är skojjig! Databajshanteringsplugget går mindre bra.


Vissa lärare borde byta jobb

Vi hade en kurs för evigheter sedan, precis innan sommaren. På den sista uppgiften fick jag och Sara en komplettering, vi har ändrat och skickat in igen. Och nu kommer den dumma läraren och säger att vi lämnade in för sent, dock har han inte sagt någonting alls om sista inlämningsdag. Tack och lov så så kände han för att vara snäll och godkände mig. Men Saras funkar inte så nu säger han att hennes är fel! JAG ÄR SÅ FÖRBANNAD! Ska det vara så att det tar två (!) månader för en lärare att svara på ett mail? Det värsta är att han har läst våra mail men ignorerat dem, det fick jag reda på genom en annan lärare. USCH!
Jag ska i alla fall hjälpa Sara ikväll så att vi slipper den här skiten! Dessutom en helt värdelös kurs.

Fars Dag

Grattis Pappa på fars dag.
En bild från en mums-måltid på fiskrökeriet i Laholm.Klämmer in två bilder på mina änglar också. :D


En söndag i Ljungby

Idag borde jag städa och plugga men istället hittade jag lite gamla filmer på Skrållis och Attis, sötnosarna.

 Jessica och Tinka var här en runda innan och pratade och tumlade runt lite. Tinka och Atta stod för tumlandet medan Skrållan tittade på. Snart är det Desperate Housewives som jag ska se, jag missade avsnittet i tisdags, men det är sånt man får ta. Mys mys på denna söndagen, paniken inför omtentan tar vi lite senare. :D

Halloween - Kvällen, Del 2

Har fått en massa bilder nu, kan säga att jag ser hemsk ut på de flesta, haha! Men här är i alla fall ett smakprov på tjejerna jag träffade på Pepes och sen kör vi en repris på den bilden på mig och Karin. Är lite tänd på den då vi är helt galet snygga! Dessutom fyller ju Karin 21 idag! Wiiiie! GRATTIS GRATTIS GRATTIS!Ikväll blir det något slags party med Sara, Jessica och Linda. Får se om någon mer vill vara med också. Mina små missar får ju såklart också vara med, de är så underbart gosiga och mysiga så jag kan omöjligt inte låta dem vara med :D

Halloween - Kvällen, del 1

Okej, har varit lite slö med Halloween-bilderna, men de kommer. Här är i alla fall en jätte .. ehum .. het bild på mig och Karin. snygga som attan på Pepes Bodega :D Vi ska föreställa någonting dött, förslagsvis zombie-brudar eftersom jag har slöja och Karin har någonting som liknar en brudklänning.Vi gjorde faktiskt Karins klänning helt själva. (Okej, köpte en ful klänning på Ge-Kås och gjorde om), men hjälp så cool hon blev! vart riktigt avis där! Bleka och snygga zomblies är vad vi är :D

Mer bilder kommer..

RSS 2.0