Ikväll blir det..


Jag och Karin drar till Pepes ikväll, kommer bli riktigt skoj att träffa henne igen. Får se ifall det bara blir hon och jag eller on Natta och Lina ska med också.
Planen är att förfesta i deras husvagn för att sedan dra till Pepes och sedan ska vi sova i husvagnen också, kommer bli riktigt najjs att slippa ta sig så långt mellan party-ställe och sovplats.

Skoj som attan kommer det bli i alla fall :D

Pizza

Mamma har varit hos ögonläkaren idag, de trodde att hon skulle bli blind, men det kommer hon inte att bli. Phu :D
Nu har vi beställt pizza och det blir jag som ska köra och hämta eftersom mamma inte kan se, så nu ska vi åka.

Får se vad som händer ikväll, blir kanske till att jag ska åka ner till Karin. Får se vad som händer.

Fnatt

Skrållan har fnatt, hon hoppar runt och är galen. ego är hon också eftersom hon bara vill leka med sig själv och inte med mig. Bara för att jag skrev det så hoppade hon upp hos mig nu. Mys!

Okej. Ska snart bege mig ut, måste göra någonting idag.

(Fortfarande ingen lycka när det gäller att träffa folk, alla är verkligen upptagna utom jag, blä)


Ny dag, nya utmaningar..

För det är väl så det ska vara?

Funderar på om jag ska ta en runda ner på stan, måste bara våga knöla ner Skrållis i väskan och lämna henne hos mamma och pappa. Tror inte att det kommer vara populärt att bli buren ner dit, det går ju inte direkt på två sekunder. Men innan det så ska jag äta lite och sminka mig.

ikväll vill jag ut och träffa folk, det jobbiga är att det inte verkar som att någon vill träffa mig :( Får ta ringa och trakassera alla mina vänner sen, hehe.

Bah 2

Hur tråkigt kan man ha egentligen? jag var i alla fall på Eurostop och City Gross med mamma och pappa, men nu är det slut på det roliga. Är lite sugen på att gå ut ikväll men har ingen att gå ut med och inte riktigt ork till att göra det heller.

Nu ska jag äta lite i alla fall.

Bah


Vad ska man egentligen hitta på idag? Är inte alls på humör för att diska (även om jag borde). Ska fortsätta att försöka övertala mamma att följa med till Eurostop, där finns det i alla fall lite att göra. Kanske ska försöka smyga mig på ett besök på Rusta också, där kanske det finns saker till min lilla ängel.

Vi får se vad som händer..

Kärlek

Love  ♥

Helgen

Har varit skoj i helgen, blivit lite pillande på Joakims motorcykel vilket är uppskattat från min sida då jag vill lära mig någonting. Verkar som att de andra i teamet uppskattade det också. Joakim kom såklart etta i 250 båda dagarna och det gick inte fy skam i 1000 heller, där blev det en 9 och 13 plats.


Nu har jag Skrållan här brevid mig och Joakim har precis åkte upp till Åre för att cykla hela veckan. Så det blir det att vara ensam, blä. Alla ska ut ikväll men jag tror inte att jag vill det, är inte riktigt på humör för det. Blir nog mys i soffan för mig :)

Snart iväg

Hjälp vad jag är trött idag! Ville verkligen inte gå upp imorse och jag är fortfarande inte människa nog att hålla mig vaken. Idag ska jag och Joakim åka upp till Karlskoga, Gälleråsen, där han ska köra SM i helgen. Kommer bli ganska skoj, det är i alla fall någonting som jag får följa med på. Joakim kom hem från garaget nu och är antagligen stressad och vill åka.

Igår åt Skrållan misse-mat för första gången själv på väldigt länge. Och hon åt inte lite heller, haha! Hon blev som en boll efter allt glufsande. Hon har ätit lite idag med men nu ligger hon och snoozar i soffan (hon är lika trött som jag).

Nej nu ska jag ta och packa lite så att Joakim inte får flipp på mig. Ska försöka få tag på någon i Ljungby också idag, jag har inte fått post på jättelänge och är rädd att min kära postlåda är överfull med räkningar och påminnelser från kronofogden (dock högst osannorlikt) om att jag ska bli vräkt, GAH.

Duktiga Skrållis

Skrållan har ätit! Och hon har inte ätit vad som helst, hon är ju som alla vet en kräsen misse som inte vill äta alls (vi har börjat tro att hon har anorexia). Vi har i alla fall tvångsmatat henne ett tag nu, men nyss så åt hon av sig själv utan att man behövde tvinga i henne masten med spruta. Det var ju såklart inte misse-mat som hon åt utan hon åt tårta! Av allt som vi har serverat så är det tårta hon äter, konstig misse det där.

Sötaste

Här har vi lite bilder på min underbara lilla Skrållan. Här är hennes första besök i ett träd, det var väldigt spännande och hon vässade klorna massor. Hon är så underbart söt att man blir galen!

  
   
(Tryck på bilderna så blir de större)

Sockersöt!

Joakim

Joakim lyckades att kvala in till finalen i Moto GP igår, och idag körde han just finalen. Han hade lite problem i starten men han tog sig i alla fall runt hela banan och slutade på en 19 plats (av 20). Det är verkligen superbra! Så nu är han ännu mer kändis än vad han var innan, haha. Känns lite konstigt att se honom på TV, det var ingenting jag trodde skulle hända när jag träffade honom. Jag visste inte ens vem han var då. Duktig är han i alla fall! Förhoppningsvis ska han köra i Valencia också, men då SKA jag följa med. Får jag inte det så kommer jag vara svinsur i resten av mitt liv, jag vill vill vill följa med! Så det så.

Skrållisen har det bra, hon äter fortfarande ingenting men hon är lite piggare för var dag som går i alla fall. Ska komma med lite bilder på henne snart.

Lina har också varit här i helgen så det kommer nog lite bilder från det också. Skoj har vi haft det trots att det blivit en del passande av missemjauen. Men det är sådant som man får offra ibland. Mormor och Stig har också varit här och hälsat på, så det har varit fullt hus här hos Mamma och Pappa, men nu är det tillbaka till det vanliga.

Nej nu ska jag gå ut och gosa med Skrållan igen.

Inte så bra

Min underbara lilla bebis mår inte så bra, det har blivit sämre så nu matar jag henne med mjölkersättning, grädde och honungsvatten. Det ärinte jättepopulärt men hon måste ju ha näring i sig. Förhoppningsvis blir hon bättre snart, hon snorar i alla fall inte lika mycket längre :)

Förövrigt kommer Lina hit idag så 15.20 ska jag hämta henne vid tåget. Sen får vi se vad som sker i helgen, det kommer tyvärr inte bli lika lajbans som jag hade tänkt då jag måste ta hand om Skrållisen också. Menmen, så kan det vara ibland.

Sötnosen




Söndag hos Farmor

Detta blir den sista dagen som jag är här hos Farmor för denna perioden. Idag har vi varit och spelat lite boule, jag kan ju lugnt säga att Farmor är mycket bättre än mig på det.

Skrållan mår inte så bra idag, det verkar ha blivit sämre. Hon äter knappt någonting alls och dricker ännu mindre. Jag har tvingat i henne lite mat och lite vatten idag, men hon bara sover och är seg. Hoppas att hon blir bättre snart, jag tycker så synd om henne! Igår hoppade hon runt och lekte som bara den men idag bara sover hon. Blir det inte bättre ikväll så får det bli en tripp till veterinären imorgon, och det hoppas jag att vi slipper.

Snart ska jag väl börja laga lite mat och sedan får vi se vad som händer. Jokaim kommer och hämtar mig ikväll så då ska jag sova i Halmstad inatt.


Slutet på dag 2 hos Farmor

Idag har jag och Farmor plockat de få jordgubbar som fanns i hennes jordgubbsland, men goda som attan var det. Joakim var här en runda också och lämnade Skrållans 'få-igång-magen' medicin. Dessutom har hon gått på lådan två gånger idag (!) dock inte självmant men ändå.
Sedan var jag och Farmor ute och cyklade en runda, var i affären och handlade lite, fast det var mest för att det var uppehåll och vi ville inte sitta inne hela dagen. Skrållisen har hoppat runt och busat, lekt och slumrat om vartannat. Nu ska jag och Farmor återvända in till vardagsrummet och söla framför tvn, ska busa lite med Skrållan också såklart.

Början på dag 2 hos Farmor

Inatt har Skrållan ägnat sig till att gosa på min mage, gosa brevis mig, bita i min näsa, busa, jama och försöka dia från mitt öra och hals. Helt galen har hon varit, mysig men galen. Hon har i alla fall träffat kattlådan en gång (!) Dessutom har hon lärt sig hoppa upp och ner från sängen, det blev alltså också ett roligt nöje inatt. Upp, ner, upp, ner, hopp, hopp, BUS. Men hon är underbar!

En slumrande Skrållis:


Bus i Farmors knä:


Lite mer bus i Farmors knä:

Skrållan

Här kommer lite bilder på ultrafina lilla Skrållan. Hon ägnar det mesta av dagarna till att sova och friskna till. Det kommer att vara helt omöjligt att lämna ifrån oss henne, hon är så underbar! Förr eller senare så kommer det väl bilder på henne när hon är uppe och hoppar och leker.

På Joakims arm.


Slumrande i soffan.


Bulldog-Skrållis :D

Kisse-bebis

Söt som socker är hon.

I säkert förvar

Nu har jag lilla missen här hos mig, men just nu sover hon. Jag kommer med bilder på henne lite senare idag eller imorgon. Hon är helt underbart söt, just nu ska vi bara fundera ut ett nytt namn till henne.

Missen

Igår fångade jag och Joakim upp en lite kattunge uppe i Kadettbyn, den var så snorig, rinnig och livrädd så vi tog hand om den under natten. Den är helt ultrasöt! Idag åkte vi ner med den till katthemmet som finns här i Halmstad (i Norrekatts park) så att den kan få lite medicin och boende. Men när vi kom ner dit så hade de knappt någon plats så missen kanske får komma hem till oss ikväll igen! :D Vilket betyder att vi antagligen kommer att få ta hand om en lite kissekatt ett par dagar, kanske till och med ett par veckor. Och det tackar jag verkligen inte nej till. Det ska bli supermys! Hoppas bara att de ringer snart och vill att jag ska hämta den lille igen. MYS!

Hemkommen

Hemma igen sedan i tisdags morse. Riktigt najjs att slippa hela Ayia Napa livet. Har inte gjort vidare mycket här hemma, tvättat lite, solat lite, slappat lite och myst lite. Ringde till jobbet idag, de har visst semesterstängt i en månad så jag kommer inte att ha mycket att leva på i sommar, och inte nog med att det är jobbigt som det är så ska ju självklart alla affärer i hela stan ha rea! Jag vill bara köpa allt fint som jag har gått och spanat på i våras, orättvist! Jag som hade jobb och nu ska de ha stängt, bajs-skit är vad jag kallar det.

Joakim har fått wildcard till GP i Tyskland om två veckor, fast jag vet inte om jag får följa med. Belv faktiskt besviken när han sa att det inte var säkert att jag skulle få följa med. Såg faktiskt fram emot att få följa med på någonting riktigt stort, hade varit kul att få se hur det går till på "riktigt". Men men...

Ska åkta till farmor också i sommar hade jag planerat, ska bli riktigt skönt att få slappna av nere hos henne. Alltid lika mysigt att vara med Farmor ju :) Farmor är ju som alla farmorsar är - Helt underbar.

RSS 2.0