Halloween - Dagen

Idag är det Halloween, det ska firas med utklädnad så att jag, Karin och Josse ser groteska ut. Ikväll blir första gången som jag ska ge mig på att sminka blodiga sår.. Får se hur det går. I min fantasi ser det i alla fall riktigt läckert ut! Just nu har jag bara startat mig Halloween outfit med svarta naglar, fast det är ju någonting som man kan ha varje dag :D Som jag längtar till ikväll, vi kommer att vara såååå heeetaaa!

Fortsättning följer.. Såklart..

Snabbvisit i Ljungby

Idag har (är) jag i Ljungby, vi har haft Partnerföretagsredovisningar, fast jag skippade de sista redovisningarna och passade på att köpa misse-mat och packa. Har även hunnit med att våldsgosa lite med mina änglar, de är så söta och Atta har superkul tillsammans med Tinka. Annars vet jag inte riktigt vad som händer, kommer väl vara tillbaka i Halmstad någongång ikväll, vet inte riktigt när.

Träffade Josse igår och gick en runda på stan (Halmstad snackar vi om nu), det vart riktigt trevligt. Jag hittade en klänning och en kjol som fick följa med mig hem. Jossa fick tag på en brun väska som vart riktigt snygg, billig också. Är sugen på att köpa en likadan i rött eller grönt. Jag har verkligen fått dille på rött, haha. Vi har också diskuterat fram och tillbaka om hur vi ska klä ut oss på lördag. Jag är sugen på att vara död, haha, med en massa blod och fejksår. Kan nog bli snyggt om man lägger ner lite kärlek i kladdet :) Men ingenting är bestämt än. Hade varit najjs om någon annan också hade velat vara blodig så att vi kan dela allt som ska köpas in. Uppdatering om vad som händer kommer längre framöver.. 

Så, just nu sitter jag här i min lilla lägenhet i Ljungby, som är helt tom på missar, och väntar på att Johanna ska bli klar med sin redovisning så att vi kan dra oss tillbaka till Halmstad. Hon ska åka med mig, jag fick låna mamma och pappas bil, yeyy!  Tööörboo, bröööööm bröööm brööm!

Såhär blekrött är mitt hår nu, mycket bättre och mer acceptabelt än förut:

         Betyg: Godkänt med stjärna i kanten.

I Halmstad

Jag har packat, städat, pluggat lite, duschat, gått ut med soporna, diskat, rensat missarnas bajslåda, skrivit tentan och nu är jag i Halmstad igen. Har lagat mat och ätit tillsammans med Joakim. Han är just nu och lämnar ett lås till sin kompis, fast nu kom han igen :)
Nu ska vi gosa (hoppas jag).

Bhrimdurumbi

    Jaha, här sitter jag och skriver.. Vad borde jag egentligen göra? Jo:


  • Packa klart
  • Diska kattskålen
  • Duscha (!)
  • Städa
  • Borsta tänderna
  • Plugga
  • Tvätta håret (!!!)
  • Gå ut med soporna
  • Hämta posten
  • Plugga lite mer
  • Gosa med missarna
  • Inte glömma någonting
  • Plugga igen
  • Gå och lägga mig
  • Somna
  • Klara tentan imorgon

Kommer jag att göra allt detta ni direkt då? Nej jag skulle inte tro det va, aldrigi livet att jag går ut just nu, det är ju kallt och mörkt! Det blir till att gå upp halv 8 imorgon och fixa det sista. Och jag som är så fantastiskt morgonpigg.. Just det, inte det inte..


Film någon?

Känns kanske lite läskigt:

Natt igen

Nu är det natt igen, jag har i alla fall pluggat lite idag. Sara har varit här och vi har suttit och snackat igenom de gamla tentorna, imorgon blir det att traggla igen.

Annars har vi varit en runda på stan, var på Lindex och jag hittade en superfin mössa med paljetter, funderar på om den ska få bli min nyårs-mössa. Jag vet i och för sig inte om jag behöver en nyårs-mössa än, vet inte riktigt vart jag kommer fira nyår. Jag har ju mina drömmar, men vi får se vart de tar mig.
Hämtade även ut böckerna till de kommande kurserna, fem stycken bamseböcker! Massor med pengar blir det för Pappsen att lägga ut. :)

På tal om Pappa så hade jag riktigt hemska drömmar inatt. Jag drömde att Pappa och Joakim skulle dö och jag vaknade massor av att jag grät i sömnen. Usch, jag hoppas verkligen inte att jag drömmer om det inatt igen. Sara kom in imorse och skrämde bort drömmarna i alla fall. Men usch som de har etsat sig fast under dagen. Riktigt obehagligt. Jag vet ju att drömmar om döden ska betyda att en förändring ska ske, men vilken förändring skulle det vara?


Klant

Jag måste verkligen plugga, har knappt öppnat boken idag. Funderar på att straffa mig själv men att inte gå till gymmet och plugga istället.. Vill träna men borde egentligen plugga istället. Blä.

Helgen och dagen

Helgen kan sammanfattas med tre ord; Party, party och party.
Jag har rött hår - Inte bra alls, alldeles för rött. Ska försöka få det kopparfärgat så fort som möjligt!
Dagen har ägnats i skolan där jag och Simon har skrivit klart vår partnerföretagsuppgift. Eller vi tror att vi är klara i alla fall. För en gångs skull har vi korrekturläst, det ni. :D
Nu ska jag äta mackasmörgås och slappa i mina robot-pyjamasbyxor. Mys med missarna!

Gårdagens fest är kvällens fortsättning

Det vart svinskoj igår. Jag med rött hår, galet rött hår. Känns helt skumt, hoppas att det mattas ner lite. Hittade en bild på oss från i somras när vi var på Pepes i Båstad.



Ikväll fortsätter festen i Växjö tillsammans med Michelle och Martina.

To be continued..

Ooooops!

Visst det skulle bli rött, men inte rött!


Stackaren

Min lilla ängel är sjuk, Atta! Igår verkade hon hängig och slö så idag blev det en tur till vetrinären där det blev kostaterat att hon har urinvägsinfektion. Min lilla bebis har nu fått smärtstillande och penicillin, så förhoppningsvis blir hon frisk snart. Hon verkar faktiskt redan lite piggare om jag ska vara ärlig. Åh, jag tycker så synd om henne, den lilla sötnosen!


Extrem längtan

Åhh, kan inte fredag komma snabbare?
På fredag kommer Karin och Josse (och kanske Lina också) hit och vi ska till studentpuben och festa loss, hela fredagen kommer gå supersnabbt eftersom jag kommer ha två/tre sötnosar här!
Och på lördag kommer Michelle och Martina, som jag längtar. En hel helg med fyra/fem sötnosar! Måste städa och göra fint och sen blir det en underbar helg! Kan den inte komma snabbare?!

Glup

Tentan i organisation och ledarskap - Klar. Hur det gick? En gåta!

Trollunge

Wiie, jag och Sara var hos frisören idag, och det behövdes verkligen! Nu har det kortats av lite och massor med etapper och grejer för att det ska bli lite volym, så nu ser jag ut som en trollunge! Hihi, gillar det massor. Nu är funderingen på om jag ska bli rödhårig också, frisörerna i salongen där vi var tyckte att det var en super bra idé och att jag skulle vara "skitsnygg" i det. Hum, funderingarna fortsätter.. Hittade en superfin färg på salongen, kanske ska gå dit och köpa färg, har dock ingen aning om hur mycket det kostar. Jag får se het enkelt. Men frisyr har jag igen i alla fall, yeyy!


Lite i alla fall

Jag och Sara har gått igenom de gamla tentorna, känns som att man kan flumma ihop någonting på alla frågorna. Det kanske kan gå vägen i alla fall, det hade ju varit kul att ha det bakom sig. Beställde även böckerna till de kommande kurserna, 1377 kronor ska Bokus ha för det. Bara till att langa upp plånboken och börja läsa. Sitter just nu och kollar på Parlamentet, alltid lika skoj!

Panikslagen

Måste plugga, varför ska det vara så svårt?

Klippa mig på tisdag, längtar som bara den! Frågan är bara hur jag ska ha det (!?) Måste fixa till färgen ocså, vet dock inte vilken färg jag ska ha, förvirrad!

Wiiie

Den 17 kommer Michelle och Martina hit, jag längtar som attan! Får nog ta och låna en extrasäng av Sara så att vi har någonstans att sova. Men hjälp som jag längtar! :D

Sjörövare

Här är vi, vi är Sjörövar-Emilia och Sjörövar-Sara, vi är Ljungbys farligaste pirater. Ser ni oss så SPRING, vi plundrar allt vi kommer i närheten av!  Vi bor nära vattnet här i Ljungby så att vi kan kasta loss när vi vill för att åka och skjuta med våra kanoner på andra sjörövare! Som sagt, Ljungbys och världens farligaste pirater!


(Just nu sitter vi och lyssnar på Sjörövar-Fabbe på Spotify, vi säger bara - Aahhrghh!)


Partnerföretagsuppgift

Jag och Simon kör på stenhårt, vill bara bli klar med detta. Fast som alla vet så är jag och Simon två flummisar = Flummar runt. Så nu har vi kört fast så då blir det att jag kilar till Netto och bokar en klipptid. Wiie.

Ohlala

Var inne på min betsatthets-blogg (som jag slaviskt följer varje dag, riktigt najjsig är den) och såg att det finns en tävling som jag kände att jag skulle testa på. Inte för att jag någonsin har vunnit någonting i denna stilen av tävling men chansa kan väl vara skoj.
Jag skulle visst enligt tävlingsreglerna posta hennes inlägg i min blogg (vet inte om det är såhär det menas att man ska göra men ändå). Inlägg:
____________________________________

Nu är det dags för tävling!

Nu är det tävlingsdags!

Denna gången tävlas det ut 10 st Twin gloss i färgen Raspberry från Make up store!
Dessa glossen är speciella då man trycker på toppen av tuben så får man 50%glans och 50% färg, men trycker du på mitten av tuben får du mer färg!


Reglerna är enkla!
1.Svara på frågan i kommentarsfältet
2. Ni som har blogg kopierar inlägget och länkar tävlingen!


Frågan lyder:

Vilken produkt på hudvårdshyllan liknar cover all mix men istället för att trolla bort mörka ringar och skavanker vårdar och återfuktar den dina läppar ?



Tävlingen avslutas söndagen den 11 oktober klockan 12.00
Lycka till! =)

Onsdag

Idag är det onsdag, dagen har tillbringats i skolan på ett seminarium, gick förvånansvärt bra för vår lilla grupp. Har varit på gymmet idag igen och tränat armarna som en liten gnu, jag kommer inte att kunna röra dem imorgon. Men det är sådant man får ta om man vill vara snygg. Jessica (som bor i Jossas gamla lägenhet) och Sara var här och kollade på Grey's med mig, mys mys.

Imorgon blir det partnerföretagsuppgift och kanske även en bokad tid hos frisören, jag har inte klippt mig sedan december (!) förra året. Men jag är lite osäker på hur jag ska ha det, jag har ju så sjukligt rakt hår. Allt hade varit lättare om jag hade lockigt hår, jag älskar lockigt hår, det är det finaste som finns! Funderar på om jag ska ha hellugg eller snelugg, eftersom mitt hår bara hänger så kanske det är bäst med en hellugg, men snelugg är ju snyggt, om det kanske går att kombinera (?). Äsch jag får se helt enkelt. Förslag?

Igång igen

Förnyade mitt gymkort idag, var riktigt skönt att träna igen. Sitter och är helt mör och gosig i kroppen nu och kollar på Desperate Housewives, ska nog festa till det med majskrokar också :D


Saknad

Läste kommentaren som Michelle hade skrivit och drabbades av akut saknad, jag har inte sett min pluttefnask sen ... AHH .. Jag vet inte när! Kanske min födelsedag, men det är ju massor med dagar sedan. Har så mycket i skolan just nu att jag knappt hinner gå och handla, än mindre tvinga hit mina kära vänner för ett besök. Men förhoppningsvis blir det bättre snart och då får vi ta och ses!

Annars har jag varit i skolan till 17.30 idag och efter det var jag och Sara ute och promenixade. Hade inte mycket till mat i kylskåpet så det fick bli Macaroni&Cheese, inte jättefestligt utan någon sallad.

Vill ha en ny foundation, eller i alla fall en foundation pensel, dock är det ju helt hopplöst när man är student. Jag måste ju vaccinera mina små änglar! Men istället för att shoppa penslar och smink så hänger jag på min besatthet. Kan inte låta bli att kolla varje dag, lika beroendeframkallande som FarmVille :D

Nu ska jag gå och duscha, bli ren och fin och sedan gosa ner mig i pyjamas.

Kanelbullens Dag

Idag har jag och Joakim bakat kanelbullar, de blev supergoda! Mums.


Kattvakt

Emilie är hemma i Stockholm så då fick jag vara misse-vakt denna helgen, Sheldon och Bamse är två övermysiga crazy-katter. Så denna helgen är jag Hardcore-Katt-Kerstin! Fyra små missar i min lilla lägenhet som busar runt som galningar, dessutom äter de allt, så fort jag ska äta någonting så kommer de smygandes. Söta som socker är de i alla fall (Skrållan är inte sämre hon heller, hon äter till och med torkade aprikoser, råkade tappa en bit igår. Sålänge hon ser att jag äter det så slinker det ner) :D Bamse är en liten slurp-misse, så fort man går och lägger sig så kommer han och slickar på mig, haha. Sedan kommer Sheldon och gosar ner sig, stackars Atta och Skrållan har gett upp sina sängplatser för dem. Fast de verkar inte allt för deppiga över att ha lite kompisar här, detta är ju sleep-over-super-fest för småmissarna.



Jag passade på att baka lite bröd igår, jag hade inget att göra (mer än att gosa med missar). Johan och Fredrik kom över, fikade och snackade goja en runda igår också. Riktigt trevligt! Nu ska jag städa lite, Joakim kommer ikväll :D Saknar honom massor!