Badstranden i Skåk

Jag och Joxi åkte ut till stranden i Skåk igår, det vart inte riktigt badväder (-25) men ute på vattnet var vi i alla fall :) Fint är där också, och massor med snö, wiie! Joakim trampade upp ett hjärta som han sedan trampade upp J och E i, så översöt han är ♥



Lite fler bilder, här är också ett tappert försök till att fota min nya underbara jacka. Kläderna (och mitt hår) blev det is och snö på, då är det kallt ute, kläder brukar inte riktigt frysa till is nere i söder. Min kamera vill inte ens fungera eftersom det är lite kallt här, haha!


Idag har vi varit och kört lite skoter, fast det blev inte så mycket med det. Nu ska vi gosa, mys mys!

Köldrekord igen

Idag har det varit -30 = jag har slagit mitt köldrekord igen, hihi.

Jag och Joakim har varit ute och busat och promenerat i snön i ca en timme idag, jag passade på att inviga min nya jacka och skor. Jag frös inte någonting alls (mer än i ansiktet som utsatts för all kyla), helt fantastiskt! Jag är väldigt superdupermegabombnöjd med mina finfina inköp! Det var inte helt fel att slippa frysa om tårna, bus i snön är någonting som kommer att ske varje dag framöver :D

Uppdatering på norrlandslivet

Här är det kallt!

Idag var det -22 när vi bestämde oss för att kila in mot stan, det är det som termometern visar som jag har fotat. Fast ikväll när vi kom hem var det -27 = nytt kylrekord för mig. Det är verkligen svinkallt ute! Det har jag firat med en ny jacka, superfin, varm, gosig och mer varm. Mörkgrön är den, ohlala så snygg jag kommer vara i den (och varm om jag missade nämna det). Inte nog med det så råkade jag inhandla ett par nya vinterskor också, ett par Ecco som jag och Joakim hittade på rea, riktigt najjsiga skor och varma!

Imorgon blir det att rulla runt i snön :D Anledningen att jag rullar runt i snön är att Joakim puttar omkull mig hela tiden. Han är så snäll ibland, hihi.

Saknar min lilla Atta gör jag också, inte har jag kommit ihåg att ringa Farmor idag heller. Det ligger som prio ett imorgon!


Jaha

Detta blir ju bara roligare och roligare..
Joakim är ute och kör snöskoter. Det har jag längtat efter i ett helt år, men nej, inte kan jag följa med. Åh så kul detta är! Eller inte..

Usch och fy och blä

Sitter inne i värmen nu, men det vill jag egentligen inte. Jag kan inte vara ute, det är kallt och mina fötter blir så kalla att jag får ont. Har varit ute en sväng, men jag klarade inte så länge. Åhh jag vill ut! Alla andra är ute i snön och jag får sitta ensam inne, så tråkigt!

Uppe i norr

Nu är jag framme i norr, fast det var jag redan klockan 6 imorse. Joakim hämtade mig vid tåget och gissa vad, det är snö snö snö här uppe! Så underbart och fint.

Dagen har spenderats i Östersund där vi har spanat lite i butiker nu när det är mellandagsrea. Jag har fyndat i ett par ljusblå mjukisbyxor, en finfin klänning och en sjal. Joakim har investerat i en jacka och skjorta. Dessutom har jag hittat min drömjacka på Naturkompaniet, den är helt fantastiskt fin och varm (!!). Men mamma är tveksam eftersom den är för dyr.. Ska kolla i alla andra butiker en gång till och se så att det verkligen inte finns någon som är lika snygg fast billigare.

Ikväll ska vi nog bara mysa, har trots allt varit en lång natt med lite sömn så det kan vi behöva. Jag ska försöka lägga upp en bild eller två imorgon, det är så mörkt ute nu. Det blev det redan klockan 14, haha. Det är så det är här uppe, men eftersom det är så underbart fint de få timmar som solen är uppe så är det värt varenda mörk minut!

Nej nu ska jag slappa. Mys mys!

Snö och strapatser

Idag har jag, mamma och Paulina köpt julgran som vi släpade hem på vår gamla spark, det gick ju hyfsat bra även fast 90% av vägen hem bestod av asfalt, haha.

Dessutom har jag varit en runda på stan tillsammans med Josse och Paulina. Så mys att träffa Josse! ♥ Jag införskaffade i ett par nya vantar, jättefina gröna tummisar, och den efterlängtade cake eyelinern och penseln från Make up Store. Äntligen ska jag få kladda på eyeliner som blir bra även till vardags. Wiie!

Det har kommit massor med snö idag, superfint är det ute nu! Jag och Paulina firade med pulka, hihi. Jag har även gjort lite snöänglar, jag älskar verkligen snö, det är så fluffigt och mysigt.

Så ny är julgranen pyntad och jag sitter i pyjamas i sängen och ska snart sova. Attisen ligger och slumrar på skrivbordsstolen vid elementet. Sötnosen.

Bah

Blev inte som planerat, inget besök i stan idag. Blev att jag skriver lite partnerföretagsuppgift istället. Vill verkligen bara bli av med det så att man kan få ha jullov. Det blir i alla fall en liten runda på stan imorgon :D Om det inte snöar i mängder så kommer Josse in till stan, wiie! Så bara för det så hoppas jag på att snön skjuter upp sig lite så att jag kan få snacka lite goja med Josse :)

Vi har även varit hos vetrinären med Atta idag, hon har fått en spruta med vaccin, fast hon kände inte av den alls. Hon märkte knappt att hon fick någon. Nu flummar hon runt som vanligt, busar och sover om vartannat. Sötnosen.

Nej nu ska jag återgå till pluggandet.

I Halmstad

Nu är jag klar för i år i Ljungby! Mamma hämtade mig innan idag och sen åkte vi till Halmstad. Lilla Atta jamade hela vägen från Ljungby till Halmstad, en hel timme! Haha, söt som socker är hon i alla fall. Ikväll har vi ätit pizza och nu är Atta på upptäcksfärd. Michelle kommer hit ikväll också. Wiie! Ska bli så mys att träffa henne igen.

Imorgon ska jag ner till stan och kolla runt. Det blir nog införskaffning av julgran också. Hihi, undrar vad Atta kommer att tycka om det. :D


Uppdatering på önskelistan 2009

• Jag har hittat ett par vinderstövlar som är fina! Till och med Mamma hade accepterat dessa som ordentliga vinterskor. De är handgjorda och består av sammanpressad ull och jag tycker att de är jättesöta! Båda två är ju som en liten vinterdröm, helst skulle man ha ett par av varje. Dessa skulle definitivt få pryda mina isbitar till fossingar.



• Och sen skulle jag vilja gå på en make-up-rådgivning på Make up Store någon gång i framtiden, inte just min dröm-julklapp i år men jag skulle inte bli ledsen om jag fick det.

Lite middag

Ikväll blev det middag med en hög andra studenter här i Ljungby. Riktigt trevligt var det även om det tog alldeles för lång tid att få maten. Sällskapet gör ju hela kvällen! Sedan skulle alla vidare på förfest och party party på Harrys men jag kände mig inte så taggad på det så jag och Jessica gick hem, eller cyklade faktiskt. Men shit pommes så halt det är ute! Kallt är det också, och snöigt ♥
Nu ska jag fortsätta att sega i soffan och prata med min Joakim på msn, tänk om en vecka sitter jag på tåget påväg upp till norr. Wiie!


Atta i snön

Attisen gillar snö, bortsett från att det blir kallt efter ett tag och då kryper man ner i sängen under täcket med sina små gosiga nallar. Två små möss, en vit och en grå. Så söt hon är!



Jag vet precis vad hon ska få i julklapp, min lilla älskade misse-mjau :D

- Lilla Skrållis, vi saknar dig

Skrålli


- Jag saknar dig så himla mycket.

Attas första puff-snö

Lite uppdatering på Atta, den coolaste, gulligaste och mysigaste missen i Ljungby :D




Önskelista 2009

Hej Tomten.

I år önskar jag mig:

  • En extern hårddisk, gärna 1TB då jag har mängder med bilder och mitt Sims är lite segt och vill ha avlastning från alla bilder och andra roligheter. Fråga Pappa om vilka som är bra, det vet han.

  • En vit jul med massor av snö, Atta gillar snö.

  • En ny cykelkorg eftersom någon elaking har snott min, gärna en sån som Mamma har.

  • En ny brödrost eftersom den jag fick av Farmor brann upp, det var läskigt.

  • Fina guldörhängen, gärna ploppar eller några som är lite sötare kanske hjärtan eller nyckelpigor eller någonting sött. Jag är så trött på mina gamla silverploppar.

  • Boken Jamie at Home, jag bara älskar hans böcker och mysiga matprogram.



  • Nu kommer jag inte på mer, men om jag gör det så uppdateras listan.


    Snö

    Det snöar! Och det ligger snö på marken! Antagligen och förhoppningsvis kommer snön att ligga kvar i alla fall hela veckan, wiie. Ikväll ska Atta få komma ut på en fluffig snö-promenad. Livet blev genast lite lättare när det poffade till med snö, det är ljusare och tystare och mysigare. Yeyy!

    Lååång lunch

    Nu sitter jag, Jossa, Sara, Edyta och Martina och snackar lite skit i en skön soffa i skolan. Slappa är vi och orkar inte göra någonting alls. Bussen från Ljungby går klockan 15.05 och då bär det av till Halmstad, men innan dess blir det redovisning på Coors-arbetet.

    - Skrålli

    En liten lättnad

    Vi fick reda på resultaten till tentan som vi skrev i måndags. den i verksamhetsutveckling, idag. Jag klarade den! Så lättad jag blev, nu slipper jag och Joakim åka hem tidigt från Gällö. Men än drar vi inte ner på tempot, vi har fortfarande massor att göra.


    - Skrålli

    Den eviga saknaden

    Nu är du en ängel i himlen, jag saknar dig så mycket. Det känns så overkligt, jag vill inte att det ska vara sant, men verkligheten springer ikapp mig så fort jag kommer in i min lägenhet.

    Atta har jamat och letat efter dig hela helgen, och jag har gråtit så mycket. Men jag tänker som Joakim sa; att du väntar på oss alla tre.

    Jag saknar dig och jag älskar dig för alltid.

    - Min lilla Skrålla.


    Skrålli

    Min älskade lilla Skrålla, du måste klara dig!
    Jag saknar dig.

    Äckel-sprutor och IKEA

    Idag har jag och Sara varit i Älmhult och vaccinerat oss! Helt galet att vi faktiskt gjorde det, men vi fixade det faktiskt! Dock var vi två livrädda och nervösa smurfar med damp hela vägen dit, jag fick såklart panik när jag kom in där, men jag överlevde.

    Jag frågade i ren desperation killen som skulle mörda (jaaaa det skulle han) mig med sprutan ifall han hade tagit vaccinet och han såg helt paff ut och svarade "Jaa.." Jag blir lite för rädd för mitt eget bästa när sprutor kommer på tal. Först försökte de få in mig i ett undersökningsrun för att jag skulle få bajssprutan där, men det låg säkert 10 sprutor där inne så jag fick flipp och fick gå in i ett litet rum för livrädda barn. Mycket bättre, lite nallar och klistermärken fanns där. Jag fick ett när jag var klar också, hahaha! Finfint plåster fick jag också :)

    Sedan blev det ett besök på IKEA också, det kan man ju inte missa, och vi behövde ju trösta oss lite med shopping! Så nu sitter jag här i soffan och är svintrött, med en lite värkande arm, lite yr och lite illamående. Men imorgon kommer en ny dag och jag har inte tid för biverkningar för jag ska till partnerföretaget.


    Gårdagens prestation

    Såhär skoj hade vi det i skolan igår:


    Fulfest

    Idag är det FULFEST! Som jag har längtat, detta är verkligen årets flummigaste! Jag och Sara får klä ut oss så fult vi kan och jag kör på den klassiska "sido-tofsen" medan Sara satsar stenhårt på den berömda "kuk-sugar-tofsen", vi kommer vara festligast på hela kvällen. Skrållis fick vara med på en bild också, men hon är verkligen inte ful, hon ärmin sockersöta gullifluff :D
    Snart ska vi kila över till Emilie som har förfest, wiie!



    RSS 2.0