Informationsdesign

Nu sittar jag, Jossa och Sara i skolan och försöker göra klart vår informationsdesigns-arbete. Helt hopplöst, men jag håller mig någorlunda positiv så att vi kan få detta gjort så att vi slipper det.
Har typ en miljon papper runtomkring oss som vi försöker få bukt på,
och tro mig, vi är på G.
Ingen av oss är speciellt pigga och glada just nu, bläurk!


SOL

Idag har det varit varmt och skönt!

Jag och Sara gick ner till stan, jag köpte en ny sport-bh och vitaminer.
Sen hängde jag med Johan när han tatuerade sig och efter det blev det kaffe hos mig.
Träning blev det också en timma idag och nu ska jag vidare till Hammaren för att grilla och sen ska jag stå i puben och servera öl till Pierre som fyller år idag. Fett skoj!

En givande lektion


 

Ibland är man bara så extremt produktiv på lektioner och övningar! Och jag är så otroligt mogen :D

I övrigt är denna dagen BAJS!

Helgen

I helgen så har Joxi varit här och i lördags så åkte vi till Anderstorp där det var träning för Joakim. Det gick bra, han körde inte av banan i alla fall :D Jag fick mecka lite också vilket är najjs. På kvällen åt vi på Dinners, mums. Vart helt galet trötta när vi kom hem.

Här brummade Joxi runt på sin motorcykel i helgen, och jag hängde med för att lära mig mecka och vara moraliskt stöd.
 

Blev både plugg och lite pill på Jockes cykel.

Bitter

Idag är jag bitter för M.E kan inte svenska och jag fattar inte vad han menar att jag ska göra!

Sitter i skolan med Simon och Malin för att göra vår partnerföretagsuppgift, och det går verkligen SUPERBRA, eller inte..

Planer

Idag har jag och Sara planer på att sticka till Sunnerbobadet och bada bubbelpool, kommer att bli så skönt! Ska dra med oss Johan och Flanellinen också. Dessutom kommer min underbara pojkvän också :D
Men innan dess ska jag köpa träningsskor och hänga på gymmet med Sara och Johan, måste ju bli fast igen, haha.


Phu

Jag överlevde!

Och nu blir det ändring på mitt slappe-liv. Dags att ta tag i mig själv och bli fast som en vältränad sten. Wiiha! Det vart faktiskt ganska skönt att vara och träna, körde kanske inte så hårt men tillräckligt för att känna att jag har rört på mig. Ska ju dit imorgon med så det är bäst för mig att jag håller humöret uppe :)

Dags att plågas

Nu ska jag följa med Sara till gymmet, och jag kommer att få ångra detta imorgon när jag inte kommer kunna gå. Men det är dags att få bort allt daller nu och om jag tvingar mig själv att gå till gymmet med Sara så kommer jag vara svinsnygg inom några veckor :D

Vi får väl se hur länge jag överlever detta träningspass, haha!

Besök i Ljungby

Igår kom Vixblå hit och vi lullade runt i Ljungby, var ju tvungen att visa henne den stora staden. Flummade på som vanligt och sen år vi stuvade makaroner med falukorv, haha. Precis samma som vi år när vi sågs dagen efter jag hade kommit hem från Grekland.

På kvällen blev poker på puben, blä för det! Jag vann ju såklart inte, men det vart kul ändå. Spelade massor med skitgubbe och sjuan med Vix och ett gäng med Servicetekniker. De åkte på bruddäng så att det skrek om det, haha!
Jag tycker att det blev en riktigt bra kväll.

 





Nu ska jag nog ta och läsa lite Teamutveckling ..

<3

Låt mig bara säga att min pojkvän är helt fantastiskt underbar!

Cool

Kolla så cool cool cool jag är!
Anel - Du kommer aldrig att få mer poäng än mig ;)


Kaninkul

WIIE

På onsdag kommer Vicky hit och leker med mig :D


I ett rum, på CIL

Wie, idag har jag fixat massor, typ, inte, lite i alla fall..
Pubnyckeln är i alla fall överskriven på mig nu och vi har fått godkännande att får ha festa för eleverna på Sunnebogymnasiet. Kommer bli hur kul som helst!


Någon som vill komma och spela lite poker med mig på onsdag?

Pysseldag

Idag har vi i styrelsen haft pysseldag i FASTigheten, skoj skoj har vi haft.

Nu är det målat i "kapprummet", inte längre pissgult! Haha.

Ikväll bär det av till Lana.

Vattenkrig

Jag och Sara hade lite vattenkrig såhär på kvällskvisten.. Enjoy





Klicka på bilderna så blir det större, fast det visste du väl redan? :)

Helt OK

Igår stod jag och Lana i puben och serverade våra kära vänner, efter det blev det poker hos Anel.

Idag har vi varit i skolan på en lab i projektledning. Det gick förvånansvärt bra och jag blev klar tidigt så jag gjorde lite på Uppgift två i Internet & Webbtjänster också, har inte mycket kvar där nu vilket är riktigt skönt.
Efter det var det "stormöte" med FAST, det blir aldrig stormöte när det gller vår skola eftersom vi är en ganska liten skara som är engagerade, lite synd tycker jag..

Ikväll har jag varit seg och lite förvirrad, jag har fått ett jobb, men jag vet inte om jag vill ha det. Fast jag borde ta det, men jag vill ju ha tid för mig själv i sommar också. Dessutom vill jag ha tid för Joakim. Har kommit fram till att det enda rätta är att lägga korten på bordet och säga som det är till SL som är personalchef. Ska göra det imorgon.

Mums

Nu har jag precis ätit en underbar Marockansk kikärtssoppa, superduper god! Jag kommer garanterat att göra den igen och mums så god den va.

Jag och Sara har varit på Netto idag och jag har handlat saker till puben, galet mycket billigare att göra det på Netto istället för Hemköp.

Nu ska jag nog ta och läsa lite Teambuilding, yeyy.

Gah

Åh, jag vet inte hur jag vill göra med jobb i sommar ..

Dagen

Idag har jag varit i skolan i en halv evighet. Pluggat en del och sen hade vi styrelsemöte med FAST, alltid lika kul att sitta och snacka. Känns som att vi är en väldigt bra ny styrelse men en hel del förslag. Vi satt i hela två timmar och pratade.

Ikväll ska jag och Sara kolla på dubbelavsnitt av Desperate Housewives, wie!


Sötnos

Igår kom min älskade pojkvän hit för att gosa med mig. Vi gick in till "stan" och åt på Peking, mums! Sedan handlade vi frukost på Maxi och gick hem och bara mys-slappade.

Idag har vi varit ute och gått en lång runda. Busat runt med gamla ek-ollon och gungat i den varma vårsolen. Fikade på mammas rulltårta också, mums.
Nu har han i alla fall åkt hem och jag kommer sakna honom massor.

Dessutom får jag inte tag på Pierre, vi skulle ju beställa alkohol till puben idag, morr. Hans telefon är inte på, jag hoppas att det löser sig i alla fall.

Nu ska jag skicka in mitt arbete i Internet & webbtjänster kursen.

Glad Påsk

Jag fick ett påskägg på kort av mamma och pappa eftersom jag inte är hos dem nu. Fast jag hade inte klagat över att vara hemma och mysa med Farmor, Morfar, Mamma, Pappa, Morbror & co och Natita.
Men det är sådant man får ta när man pluggar i världsmetropolen Ljungby. Här är det i alla fall sol idag och ikväll kommer Anel, Anna och Deniz över så ska vi partaja. Wie!


Kvart i sex

Sitter och kör Timö Räisänen på överhög volym via Spotify och ska skrämma livet ut min kära granne som tycker om att lyssna på skitmusik jättehögt! YEEEAAH!
Ibland får man vara lite överjävlig. Dagens låtar är nog Creep, Sweet Marie och About You Now. Fast Timo är ju överbra i alla former.

Jag och Sara har varit lite elaka idag med men det får utsatta ha överseende med för Ljungby är så övertråkigt, speciellt denna veckan!

Time to städa.

Boooring

Gud så övertråkigt detta är! Jag och Sara sitter i skolan nu igen och ska göra klart uppgiften som vi har i Internet & Webbtjänster. Nu har jag i och för sig inte mycket kvar alls att göra men det är inte skoj för det.

Just nu håller vi humöret uppe med fina bilder och lite flams. Morgondagen kommer bli kalas festlig!

Saraismen

Idag har Sara skapat en ny mail i vår underbara kurs Internet & Webbtjänster, om någon skulle gissa vad skulle ni tro att hennes mail är?

Sara.Master.85 såklart!

Och för de som inte vet vad Saraismen är förnågonting så spana in http://Saraismen.blogg.se

Nu ska vi fortsätta att blippa ihop denna uppgift som vi håller på med.

Smutsig gubbe

Jag köpte jordgubbar (smutsiga gubbar) på Maxi idag, mums.
Dyrt men det är värt det!



Typiskt!

Attans också, radiotjänst var här nyss. Skulle inte ha öppnat dörren för nu måste jag betala en massa för att ha tv! BAAAJS! Jag som inte ens kommer vara här i sommar och nu måste jag betala för att inte titta på tv.

Nu kommer jag ha ännu mindre pengar att leva på, måste snart ha ett jobb för att kunna överleva...

Ta en funderare

211019 - Ganska internt

Väldigt fyndigt va? Detta underbara uttryck kom fram när jag, Jossa och Sara satt och skulle plugga.
Det är inte så krångligt som man skulle kunna tro, men jag kan ge lite ledtrådar:

Ett ord med fyra bokstäver
Någonting som jag använder ganska ofta
Kanske inte det gosigaste i hela världen

Och för att friska upp minnet - Ibland är jag ett flummo!


Fika

Idag har varit en riktig fika-dag. Johan kom hit vid 13 för att hjälpa mig lite att plugga och det gick la sådär. Sen vid 14 kom Sara över och sen fikade vi, och fikade och fikade lite till. Fikade faktiskt fram till 17 typ.

Ysch, måste verkligen få tummen ur röven och plugga! Fy fy på mig. (Fast jag gjorde ju faktiskt lite innan idag)

Motionsdag

Idag har jag cyklat runt i Ljungby som en galning eftersom de hade skrivit fel på platsen som jobbintervjun skulle vara på, men det gick bra i alla fall. Fick ju en del motion på köpet. Tror att intervjun gick bra också, men jag vet inte om jag vill jobba i sommar. På ett sätt vill jag ju ha pengar men jag vill ju vara med min Joakim också.
Jag får se hur jag gör.

Annars så har jag försökt plugga, och det går ju sådär om jag får säga. Fattar typ nada även om jag gjort detta en gång innan, jag kommer ju inte ihåg någonting alls.

Sara och jag kladdade ihop en kladdkaka innan också. Det blev ströbröd, socker och kakao överallt. Det är så det går när två femåringar ska baka.

Plugga?

Idag är det inte lika varmt, snarare mycket kallare. Men vi befinner ju oss i Ljungby och här är det mulet och 10 grader utanför min dörr.

Har faktiskt varit på Maxi och köpt 4 passionsfrukter + 1 lime (extrapris!), matlagningsgrädde och en färdig pulversås, jag vet att jag är emot sådana såser men den såg ju så god ut! Den kommer passa perfekt en dag då jag är för slapp för att laga mat.

Jag måste verkligen skriva på hemtentan idag, har varit så slö med pluggandet på senaste. Måste faktiskt städa också, gah sego jag är.

Sommarvärme

Idag har det varit underbart väder! Jag och Sara har lullat runt här i Ljungby och dragit åt oss så mycket sol som det är möjligt. Jag har ju såklart bränt mig, det gör jag ju så fort man säger sol.

Inga tunga kläder och bara få slappa, vi var ute och gick i säkert två timmar. Superskönt verkligen!

Sol Sol Sol, jag gillar när det är varmt och sol.

Litet trångt hål

Stressig morgon idag igen, jag borde egentligen ligga nerbäddad och kämpa för att bli frisk men jag har verklogen inte tid för det just nu. Igår bäddade jag ner mig i sängen halv tre. Lite sent kanske men det vart hyfsat mycket folk på puben. Vart riktigt kul att det ändå var såpass många där, i vanliga fall är det typ 7-12 personer som hänger där och igår va det säker 20-25 (!) Fick ihop lite pengar så nu klarar vi denna månadshyran också.

Har varit på projektlednings föreläsning idag tillsammans med mina vårpigga klasskompisar, ganska intressant. Kom dock på klockan typ 10.20 att jag skulle till röntgen klockan 11, jag höll verkligen på att glömma det! Helt galet.

Kilade dit i alla fall, till det där sjukhuset som finns här i Ljungby. Jag gillar verkligen inte sjukhus, fick panik så fort jag kom in, och nu visste jag ändå vad som skulle hända. Fick ju i och för sig till och med panik när det var pappa som skulle in i magnetröntgen i Halmstad. Crazy. Men men, skulle kosta 300 spänn att ta lite bilder på min handled men, jag har sparat ihop på ett högkostnadskort (duktig jag är) och nu hade jag betalat så mycket att jag har fått FRIKORT! Gah, det är ju bara gamlingar som har det! Shit pommes.

Fick strippa av mig alla mina smycken, ALLA, det är massor. Och dessutom fick jag inte ha mina strumpbyxor eller linne på mig som jag hade tagit med mig bara för att jag skulle slippa ligga där halvnaken, men det fick jag såklart inte. Av med allt och på med en otroligt sexig sjukhus-blå grej som va öppen framtill, jag säger bara hallao! Den kunde väl i alla fall vara stängd framtill, bah!

Låg still i ca 30 minuter i magnetmaskinen och lyssnade på det vackra ljudet av bankande. I en såndär maskin låter det som att det står någon brevid och borrar i asfalt eller någonting, dessutom hörde jag knappt någonting av det som sas i hörlurarna jag fick eftersom ljudet vart så lågt.

Och, tro mig, det är svårt att behålla sin värdighet när man ska hoppa av den där plattan som jag fick ligga på när man har en öppen sjukhusrock på sig.

Nej nu ska jag kila till Maxi och köpa zuccini och glass, för det är jag värd!

Tjockis

Mitt huvud känns tjockt! Jag har överdrivet ont i huvudet och är galet förkyld, men det får jag ta och glömma bort för ikväll ska jag stå i puben och lulla runt. Det ska bli skojjigt.

Förövrigt så har jag varit i skolan idag. Har haft internet&webbtjänst föreläsning, skulle ha läst typ 8 kapitel i boken idag, ganska omöjligt med tanke på att vi inte har vetat vilka böcker vi ska ha och jag beställde mina i måndags. Kommer inte att få dem på typ 10 arbetsdagar, bah!

Idag är det SOL i lilla Ljungby, helt fantastiskt. Det är dessutom varmt och skönt ute, våren är på G!

Nej nu ska jag äta någonting och toppa det med en väktablett.

RSS 2.0