Kväll


Nu ska jag gå bort till Emilie och snacka lite skit tillsammans med henne, Jessica och en ny etta, Fredrik tror jag att han heter. Kommer bli najjs, efter det ska vi vidare till Harrys. Dain är visst och fjantar sig på Terazza ikväll, vi ska inte gå dit! Hänger på Harrys där det är Darin-fritt istället. :D
Så för att avsluta måste jag ju inkludera detta underbara klipp:

Lagar lite mat

Jag håller på att laga lite mat, det blir tomat&paprika soppa, mums! Kommer hamna lite risoni pasta i den också. Jag har till och med varit så seriös att jag rostade paprikan i ugnen innan den åkte ner i soppan. Skrållan har sprungit runt mina fötter och tuggat lite i dem så jag gav henne en skvätt matlagningsgrädde. Det slank ner kan jag lova.

Nu ska jag fortsätta att laga mat så att den blir klar! Jag är hungrig som attan. :)

Oopsi

Det blev Trubbel med stort T i alla fall..

Min underbara Skrålla

Hon är så söt, min lilla bebis Skrålla. Fast jag tycker lite synd om henne, det har redan blivit så att hon har varit ensam en del. Jag har haft möten att gå på och det känns så elakt mot henne, hon är ju så underbar. Så frågan är om vi ska hamna i "Trubbel" eller ej? ;) Vi får se vad som händer.


Back in Ljungby

Nu har vi tillbringat två nätter här i Ljungby, Skrållan verkar trivas ganska bra. Hon springer runt och hoppar och stojar. Nya favoritleksaken är en tesked i matskålen, så söt är hon. Hon tycker också om att sitta i fönstret bakom soffan, är lite rädd att hon ska välta ner min funderande tjej som jag köpte i Grekland. Nu ska jag bara packa upp allt och komma iordning igen. Måste diska också, jag och Joakim har varit lite slöa i helgen, men det har varit mys!

Idag bär det iväg

Idag åker jag tilbaka till Ljungby, men med lite tillskott - Skrållan ska ju med. Det ska bli så mysigt att få gosa med henne hela vintern och slippa vara ensam. Nu i helgen ska Joakim vara hos mig också så det kommer att bli extra mys.

Borde egentligen packa och stöka nu men jag har ingenting att packa i, när jag åkte hit så hade jag allt i svarta sopsäckar, men jag vet inte vart jag har laggt dem. Joxi får köpa nya åt mig. :D Bajstråkigt väder är det också, grått och hemskt!

Nej nu ska jag i alla fall börja organisera lite.

Ett tag sedan

Jag hittade en bild på mig och Joakim som togs i våras. Den är från Ljungby när vi var ute på en promenad som slutade med ekollon-krig vid en lekplats. Nej nu måste jag ta tag i den här dagen och gå ut lite, det är soligt och fint ju! Ska nog ner och mysa med min Skrålla lite :)


Act like a Lady ..

Idag tryckte jag på lilla TV:n igen och då visade sig TyraShow, som jag oftast tycker är totalt värdelöst och komiskt. Men idag var det riktigt skoj, på riktigt alltså. Den här lilla gubben, Steve Harvey, var där och pratade om sin bok; Act lika a Lady, Think like a Man. Jag bara måste ha denna boken, han är dessutom komiker så det han skriver verkar vara med glimten i ögat. Och vem vill inte veta hur män tänker? Han sa faktiskt en hel del bra saker i programmet.

Nu ska jag be för att det ska sluta regna så att jag kan åka ner och gosa med min Skrålla. Sen ska jag såklart glänsa också ;)

Gårdagens tripp

Först var jag, mamma och pappa en runda på Rusta, där hittade jag godis (Filidutter) och en ny ögonskugga. Sedan gick vi över till Cervera där jag började fota allt som jag gillade. Jag ska välja ut saker för ca 2700 kronor eftersom jag hade presentkort på Duka (som nu har gått i konkurs), och jag får 30% rabatt på ordinare pris på Cervera eftersom Duka inte kunde sköta sina affärer på ett bra sätt. Hiss för Cervera och Diss för Duka!
Här är ett litet urval av det som fasnade på bild. Jag bara älskar Margerethe-skålar och vill ha allihop i alla färger, men det går ju inte. Men det kommer nog att bli en skål till :) Ska nog välja ut lite bestick och tallrikar också.

Snart så kommer Mamma..

Mamma kommer snart hit och hämtar mig, jag ska ner till H&M för att lämna tillbaka en kjol som jag köpte för evigheter sedan men har aldrig använt den och det känns inte som att jag kommer göra det heller. Lika bra att försöka lämna tillbaka den, i alla fall få tillgodo. Funderar på att lämna tillbaka en klänning också, men jag vet inte riktigt. Jag tycker egentlugen att den är svinsnygg! Får ta och dra på mig den och se vad jag känner. 
Sedan blir det att jag stannar hos mamma och pappa för att ringa en massa samtal igen och försöka få ordning på allt, ska nog inte ta på mig såhär mycket igen. Känns som att allt hänger på mig nu. Blä!
 



A Trip Down Memory Lane..

Idag har Michelle varit inne i stan och jag fick alla hennes bilder från när vi var i Grekland förra året. Som jag saknar det där stället, när jag har pengar igen så ska jag lätt åka dit igen och resa runt. Det var verkligen helt fantastiskt! Vem jag tar med mig får jag se men jag skulle ju inte må dåligt av att ha med mig Michelle igen :D På bilden sitter jag och spejar ut från en strand på Amorgos.

Underbara Grekland, här sitter vi allihop och väntar på att vårt plan ska flyga hem oss igen. Vi ser dock lite gladare ut än vad vi var. Handen tillhör en kille som gick framför kameran precis när bilden togs, just därför som vi skrattar så mycket :)

Åh, jag vill verkligen tillbaka.

___
Lilla fröken Söt-Blixt kom också in till stan idag när Michelle hade åkt för att börja jobba, riktigt skoj att se henne igen. Hon har ju opererats (!) så jag vågade knappt krama henne, men det jag gjorde det efter att hon hade försäkrat mig om att det inte var någon fara. Sedan färgade vi håret på Pau igen, hon blev ännu mörkbrunare. Det blev superfint!

Nu ska jag laga mat åt min lilla pojkvän som snart kommer hem från garaget.

Dagens

Titta vad som kom hem till mig idag :D Lycka med nya skor, fast det vart väääldigt höga! Måste dessutom stoppa i mina inlägg eftersom de vart lite för stora, men det är sånt som man får leva med när man har små fötter.

Skrållisen är min ängel, hon har blivit rund om magen och är en riktigt liten raket-misse. Helt enkelt KÄRLEK!


Dessutom har jag färgat håret på Pau idag, så numera är hon brunett.

I en liten depå..

Nu sitter jag här i en liten depå vid Knutstorps motorbana. Idag har Joakim haft en träning och det gick bra skulle jag tro, han kör ju på som han alltid gör. Det har varit helt sjukt varmt idag och jag har ju såklart blivit lite röd också, men det är sånt man får ta. Just nu sitter jag och väntar på att Joakim ska komma tillbaka från sin lilla "snacka-skit-och-duscha" turné. Jag sitter i hans glamourösa buss i sängen och vill bara krypa ner och sova eftersom jag har haft ont i huvudet större delen av kvällen, blä! Blir kanske att vi tittar på någon film, eller så blir det så att jag kollar på film och Joakim somnar på två sekunder :D

Nej nu ska jag ägna mig åt att skriva i min 5-års dagbok.

Saknar min lilla Skrålla! (Hon börjar bli riktigt rund nu säger mamma)

En dag i Ljungby

Igår satt jag och lillebror uppe och spelade Monopol till klockan halv 4 på natten, det vart inte riktigt planerat, men skoj. Jag vann! Jag har aldrig vunnit över honom i Monopol, han har sån sunk-tur i det spelet.

Idag har vi varit i Feringe och fått flyga lite. Jag gjorde min kontrollstart och sen regnade det runt om flygplatsen och det sjönk mest bara så jag hoppade över att starta igen, fick i alla fall 21 minuter. Men imorgon ska det bli mer. Nu vet jag inte vad vi ska göra, antagligen bara slappa, jag är verkligen svintrött!

Saknar min lilla Skrålla.

Time to fly..

Wiie, vädret ser ut att vara bra i Ljungby imorgon vilket betyder att jag och min lillebror ska åka upp och flyga lite. Så skoj det ska bli, jag har ju inte vart uppe i luften själv en enda gång i år.

Saknar min lilla Skrålla!

Hemska tankar

Nu kommer snart mamma och ska hämta mig och Skrållan, hon ska bo hos dem eftersom Joakims "sambos" flickvän är galet allergisk mot katter. Jag ska till flygläkaren och det är just det som ger mig hemska tankar, tänk om jag måste ta blodprov! Det finns inte en chans att de får sticka in läskiga nålar i mina armar, jag kan gå med på stick i fingret men inga nålar i mina armar, punkt slut.

Nej nu ska jag försöka sluta tänka på det och packa ihop lite av Skrållisen saker.

Mys:

Mys i soffan


Nu sitter jag här i soffan med mitt the med en skiva citron i, mums. Så nu ska jag luta mig tillbaka, dricka mitt the, kolla på The F-word och kanske även mysa lite med Joakim och min Skrålla.

Kitty Wigs!


















Detta är så festligt att jag knappt vet vart jag ska ta vägen :D
Klicka här och kolla själv, jag skulle aldrig tvinga på min Skrållis en sån. Hon är så fin utan :)

Back in Shake ..?

Gårdagen vart riktigt kul! Det blev jag, Karin och Josse som begav oss till Båstad och Pepes Bodega. Flummiga som vi är så kom vi fram klockan 01.05 men det tänkte inte vi på och betalade galtt för att sedan kunna dansa lite innan de stängde klockan 2. Men hjälp så skoj vi hade, Natta och Lina borde ångra sig eftersom de inte hängde med. Efter Pepes blev det efterfest på en båt i Båstad där vi även råkade somna. Det vart svinkallt igår natt kan jag upplysa alla om!

Snart så kommer Joakim hem från Åre så jag ska nog ta och plocka iordning lite här hemma så att han inte får en hjärtattack när han kommer in.

Bus-Skrållis försöker få tag på sin svans, söt som socker är hon.


RSS 2.0